Last Updated:

Kalkunfilet med fløtegratinerte poteter og Kålsalat med appelsin og granatepler

Categories Alle oppskrifter, Kalkun

I går var naboen på besøk, og da må man jo ha noe godt til middag. Kalkunfilet er alltid godt, og tilbehøret er veldig viktig.

Jeg hadde kalkunfilet som bare skulle legges rett i ovnen i en ildfast form, og stod på 220 grader i 45 minutter, og deretter hvilte i rundt 15 minutter.

Så skar jeg den opp, og vips var den ferdig, det var litt kraft fra kalkunen, og den lagde jeg saus av.

Saus: 

All kraften fra kalkunfileten

Like mye fløte eller laktosefrifløte/plantefløte

Salt

Pepper

Litt buljong

1 dråpe sukkerkulør

1 ss maizena

Jeg hadde alt i pannen og kokte opp under omrøring, så smakte jeg til med salt og pepper.

Jeg hadde en salat som passer helt perfekt til det høres gjerne merkelig ut, men det fungerer kjempebra sammen.  Den består blant annet av rødkål, appelsin og granateple, du finner den HER. 

Fløtegratinerte poteter hadde jeg etter da jeg hadde reinsdyr indrefilet HER, og HER finner du oppskriften på fløtegratinerte poteter

Jeg hadde noen asparges som måtte spises opp og en halv avokado og noen tomater til pynt.

 

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

 

#julesalat #julenssalat #salatmedrødkålappelsinoggranateple #Rødkålsalat #Uten #melk #glutenfritt #melkefritt #Kalkun #kalkunfilet #båtpoteter #Middag #middagstips #morsmiddag #hjemmelaget #matfrabunnen Søndagsmiddag #helgemat #fløtegratinertepoteter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *