Last Updated:

Ingrid sine hjemmelagde pølser med kålrotstappe

Categories Alle oppskrifter, Pølseretter

I dag ble jeg invitert til Ingrid nabo på testing av pølsene vi lagde for en stund siden. Det passet meg veldig godt i dag. Pølsene var nydelig gode, og kålrotstappen var helt perfekt til.

Pølsene har hun dampet på rist.

Kålrotstappe

1 stor kålrot

100 g smør eller mer/tåler man ikke melkeprodukter kan man bruke melkefri margarin

Salt

Pepper

Ingrid hadde 4 ss fløte i også, det bruker jeg aldri, men det var godt.

Del skreller og deler kålrabi i biter (da blir den fortere ferdigkokt). Ha den i en panne med vann som akkurat dekker kålroten. Den trenger mellom 45-60 minutters koking før den er helt myk. Når den er kokt, heller en av vannet, har i smøret og bruker en stauke/stavmikser/mikser for å lage mos. Så smaker en til med salt og pepper.

Vi hadde også kokte poteter.

Del gjerne med venner og kjente.  

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole

 

#enkelt #godt #uten melk #uten gluten #Middagstips  #Middag #morsmiddag #allergi  #Mat #fra #bunnen #Hjemmelaget #naturlig #glutenfrtitt #melkefritt #kålerabistappe  #kåltotstappe

8 kommentarer

8 thoughts on “Ingrid sine hjemmelagde pølser med kålrotstappe

  1. Herlig! Enn å få spise egne, hjemmelagede pølser med deilig kålrabistappe til! Til og med i godt selskap! Skjønner godt at dette ble suksess! 🤗

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *