Noen matvarer kan jeg ikke gå tom for, da er det krise, og egg er en av det tingene. Nå er påsken her og mange tar fri og vil kose seg ekstra, og hva er vel mer påskemat en en god hjemmelaget eggesalat. Det blir gjerne til at man koke flere egg en man trenger, og det ferdigkokte eggene blir liggende Da kan du jo lage “PÅL EGG” 😆, eller eggesalat da. Med ferdig majones er den ferdig på få minutter.

Man kan lage majonesen HER selv, eller bruke ferdig kjøpt.

3 hardkokte egg

Ca. 1/2 pakke ekte majones hjemmelaget eller kjøpt(egg har forskjellig størrelse så du kan trenge mer eller mindre majones, den skal være litt kremaktig)

Ca. 1 liten ts grov sennep eller den sennepen du har

Ca. 1 ss eller mer gressløk eller finhakket vårløk. Kan selvfølgelig sløyfes

Salt

Pepper

Ta skallet av eggene og del de først ene veien og så andre i en eggedeler, eller hakk med kniv. Ha det i en skål sammen med resten av ingrediensene og bland godt sammen. Man har i så mye oppdelt gressløk eller vårløk man ønsker, eller man kan kutte det ut.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#eggesalat #hjemmelaget #enkelt #pålegg #middagstips #middag #morsmiddag #egg Glutenfritt #melkefri #matfrabunnen #påskepålegg #påskemat #egg #pålegg

6 kommentarer

6 thoughts on “Eggesalat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *