Noen matvarer kan jeg ikke gå tom for, da er det krise, og egg er en av det tingene. Nå er påsken her og mange tar fri og vil kose seg ekstra, og hva er vel mer påskemat en en god hjemmelaget eggesalat. Det blir gjerne til at man koke flere egg en man trenger, og det ferdigkokte eggene blir liggende Da kan du jo lage “PÅL EGG” 😆, eller eggesalat da. Med ferdig majones er den ferdig på få minutter.
Man kan lage majonesen HER selv, eller bruke ferdig kjøpt.
3 hardkokte egg
Ca. 1/2 pakke ekte majones hjemmelaget eller kjøpt(egg har forskjellig størrelse så du kan trenge mer eller mindre majones, den skal være litt kremaktig)
Ca. 1 liten ts grov sennep eller den sennepen du har
Ca. 1 ss eller mer gressløk eller finhakket vårløk. Kan selvfølgelig sløyfes
Salt
Pepper
Ta skallet av eggene og del de først ene veien og så andre i en eggedeler, eller hakk med kniv. Ha det i en skål sammen med resten av ingrediensene og bland godt sammen. Man har i så mye oppdelt gressløk eller vårløk man ønsker, eller man kan kutte det ut.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#eggesalat #hjemmelaget #enkelt #pålegg #middagstips #middag #morsmiddag #egg Glutenfritt #melkefri #matfrabunnen #påskepålegg #påskemat #egg #pålegg
Nam, hva er vel bedre enn en god eggesalat 😋
Ikke sant, saftig og smakfullt pålegg.
Jeg elsker eggsalat:)
Da er vi to 😍
Nå fikk jeg lyst på eggesalat! 🙂
Så bra, det er bare å hive deg rundt å lage Hildegunn😍