Canarigryte med gresshoppestrø

Categories Alle oppskrifter, På sparebluss, Tips til restemiddag

Det var da kjøleskap og skap skulle tømmes og ingenting skulle kastes som vanlig! Dette ble skikkelig god gryte  selv om jeg hadde i alt som måtte brukes. Noe av krydderet har jeg jo kjøpt for å ha med meg hjem så den er grei. Og jeg har vært så heldig at jeg har fått hjemmeplukket og tørket trøffeltang, og den skal jeg ha med meg hjem også. Men ting som ikke kunne fraktes hjem måtte spises. Da vi fikk så mye mat av naboer, så fikk vi noen , pølser, og det var det gluten, så det måtte det to andre spise, og jeg fikk resten av biffen. Ellers delte vi alt søsterlig.

Vi hadde rundt 3 dl ris

1 1/2 løk

1/2 purreløk

1 ingefær

4 hvitløksfedd

1 bit squash

1 liten brokkoli

1/2 boks tomater

2 ts gurkemeie

1 pakke grønnsakkraft

1 ts Chili

1 ts basilikum

1 ts oregano

Pepper

Salt

Tørket gresshoppe, det er bare tull og fanteri etter en lurte på hvorfor jeg tok bilde av gresshoppe, om jeg brukte den i maten.

Risen kokte jeg etter pakkens anvisning, så hadde jeg i kraften, og krydder, løk og ingefær, og alt fikk koke godt sammen. På slutten hadde jeg i tomater og resten av grønnsakene, og lot det ligge i panne til det var nesten ferdig. Smakte til med krydder og salt. Så varmet vi det vi skulle ha til hver for oss, her kan man ha i hva man ønsker, eller bar ha den slik den er.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *