Da er jeg hjemme igjen og det er veldig godt å få hverdag igjen. Vi kaster for mye mat og spesielt brød, og det er jo synd å kaste mat. Jeg fryser alltid brøde i skiver, og tar opp det jeg trenger etter hvert. Man kan bruke brød til nokså mye utenom å spise det som skive. Har man tørt brød, kan man lage brødstrø som man kan ha til panering eller på gratenger osv. Jeg rister alltid brødet, for glutenfritt brød er tørt og da er det jo godt som nytt. Toast er godt, og da kan brøde være både tørt og gammelt, men det blir som nytt. Arme riddere kan også lages, og det blir det samme som toast. Krutonger kan brukes både i suppe og salater, det oppbevares i en tett krukke eller boks.
#ikkekastgammeltbrød #gammeltbrød #Matsvinn #Kastmindremat #Brød #tørtbrød #hvakanmanbrukegammeltbrødtil? #Morsmiddag #Krutonger #brødstrø #armeriddere #t
Jeg er som deg. liker toasted bread:)
Vi kaste ikke brød heller.
velkomme hjem forresten:)
Tusen takk, det var godt selv om det var storm og regn.
Jeg fryser også brødet i skiver, tar opp de skivene jeg skal ha, og rister dem.
Det er jo det beste å gjøre når man ikke er så mange i husstanden. Men det blir anderledes når man er en barnefamilie selvfølgelig.