Brenneneslesuppe med, torsk, bacon og egg

Categories Alle oppskrifter, Supper, Tips til restemiddag

Middagene mine er sjeldent veldig planlagt, og det eneste jeg hadde bestemt meg for i går, var at jeg måtte spise opp siste biten av torsk. Så fant jeg tilfeldig litt brennenesler fra i fjord i fryseren, og det må da passe godt med torsk. Enda et dykk i fryseren så fant jeg også bacon, og egg har jeg alltid i hus. Da ble det en annerledes middag som sikkert ikke så mange har prøvd før heller, men det kan anbefales.

Brenneneslesuppe finner du oppskrift på HER

Baconet skal jeg opp i biter og steikte på pannen, når det var blitt skikkelig godt steikt, hadde jeg fisken i samme panne, og steikte den på begge sider med litt salt.

Eggene hardkokte jeg, å renset og delte med eggedeler.

 

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#brenneneslesuppe #Suppe #torsk #egg #bacon #Rarmiddag #enkelmiddag #spisoppmaten #ikkekastmat #Naturensgrøde #viltvoksendeplanter #hjemmelaget #matfrabunne #Middag #middagstips #glutenfritt #Godt #sunt

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *