Da jeg satt å bladde litt på Fb i dag dukket denne oppskriften opp fra Rema 1000, og det er midt i blinke for min late og uinspirerte matlaging for tiden. Her spilte dressingen en stor rolle, siden kjøttdeigen ikke har noen krydder i det hele tatt. Det glutenfrie lefsene er veldig små, så det er ikke å lett å få alt ikke og brettet på en fin måte, men smaken satt som en kule.
Det kan være lurt å begynne på dressingen, så får smakene satt seg litt. Dressingen kan man godt lage dagen før, og står i minst en uke.
200 g majones HER finner du oppskrift på hjemmelaget majones
4 ss ketchup
1/2 ss senep
1/2 løk som finhakkes
8 skiver sylteagurk
4 ss saft av sylteagurk
1 ts paprikapulver
1 fedd hvitløk som finhakes eventuelt 1 ts hvitløkspulver
Salt
Pepper
Finhakk sylteagurk, løk og hvitløk og ha det i en skål med majones, sennep, ketchup, saften av sylteagurk, krydder og salt. Bland alt godt sammen og smak til.
Til Big Mac-Wrap
1 pakke kjøttdeig
2 tortillalefser (glutenfri for min del)
Isbergsalat
1 tomat
Sylteagurk om du ønsker det
Ost om man ønsker det, parmesan er helt laktosefri. Jeg hoppet glatt over osten i dag.
Legg lefsene på en skjærefjøl, og del kjøttdeigpakken i to, og legg halvparten av kjøttdeigen på hver sin lefse og trykk den utover lefsen. Legg kjøttdeigen ned og steik på middels varme til kjøttdeigen er gjennomsteikt, da snur man den slik at lefsen også får farge. Når alt er ferdig har man på oppkuttet isbergsalat,tomat, sylteagurk og dressing, ønsker man ost har man på det.
Del gjerne innlegget med venner og familieLink til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
Jeg har spist burger tidligere i kveld, men tar glatt en slik wrap til nattmat. 😀
Ja det er så kjapt å lage at det er null problem, hiver over når du er her 😀
Hihi, kommer med sjumilssteg! 😀
Tjohei, gleder meg 🙂
Enkelt og godt:)
Ja ikke sant🙂