Da jeg satt å bladde litt på Fb i dag dukket denne oppskriften opp fra Rema 1000, og det er midt i blinke for min late og uinspirerte matlaging for tiden. Her spilte dressingen en stor rolle, siden kjøttdeigen ikke har noen krydder i det hele tatt.  Det glutenfrie lefsene er veldig små, så det er ikke å lett å få alt ikke og brettet på en fin måte, men smaken satt som en kule.

Det kan være lurt å begynne på dressingen, så får smakene satt seg litt. Dressingen kan man godt lage dagen før, og står i minst en uke.

200 g majones HER finner du oppskrift på hjemmelaget majones

4 ss ketchup

1/2 ss senep

1/2 løk som finhakkes

8 skiver sylteagurk

4 ss saft av sylteagurk

1 ts paprikapulver

1 fedd hvitløk som finhakes eventuelt 1 ts hvitløkspulver

Salt

Pepper

Finhakk sylteagurk, løk og hvitløk og ha det i en skål med majones, sennep, ketchup, saften av sylteagurk, krydder og salt. Bland alt godt sammen og smak til.

 

Til Big Mac-Wrap

1 pakke kjøttdeig

2 tortillalefser (glutenfri for min del)

Isbergsalat

1 tomat

Sylteagurk om du ønsker det

Ost om man ønsker det, parmesan er helt laktosefri. Jeg hoppet glatt over osten i dag.

Legg lefsene på en skjærefjøl, og del kjøttdeigpakken i to, og legg halvparten av kjøttdeigen på hver sin lefse og trykk den utover lefsen. Legg kjøttdeigen ned og steik på middels varme til kjøttdeigen er gjennomsteikt, da snur man den slik at lefsen også får farge. Når alt er ferdig har man på oppkuttet isbergsalat,tomat, sylteagurk og dressing, ønsker man ost har man på det.

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

 

 

 

 

 

 

 

6 kommentarer

6 thoughts on “Big Mac wrap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *