Nydelig og enkel tradisjonsmat.
Ca. 150 g korv pr. person.
Korven has i en panne med vann, trekkes i 7-10 minutter, så den er skikkelig gjennom-varm.
Kålrotstappe
Til rundt 4 personer
1 stor kålrot
100 g smør eller mer, tåler man ikke melkeprodukte så kan man bruke melkefri margarin
Salt
Pepper
Jeg skreller og deler kålrabi i biter (da blir den fortere ferdigkokt). Ha den i en panne med vann som akkurat dekker kålroten. Den trenger mellom 45-60 minutters koking før den er helt myk. Når den er kokt, heller en av vannet, har i smøret og bruker en stauke/stavmikser/mikser for å lage mos. Så smaker en til med salt og pepper.
Når man har kålrotstappe så trenger jeg nesten ikke poteter, men der er vi jo forskjellig, men 2-3 poteter pr person bør holde.
Del gjerne innlegget med venner og familieLink til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram er randistole HER