Korv med kålrotstappe

Categories Alle oppskrifter, Pølseretter

Nydelig og enkel tradisjonsmat.

Ca. 150 g korv pr. person.

Korven has i en panne med vann, trekkes i 7-10 minutter, så den er skikkelig gjennom-varm.

Kålrotstappe

Til rundt 4 personer

1 stor kålrot

100 g smør eller mer, tåler man ikke melkeprodukte så kan man bruke melkefri margarin

Salt

Pepper

Jeg skreller og deler kålrabi i biter (da blir den fortere ferdigkokt). Ha den i en panne med vann som akkurat dekker kålroten. Den trenger mellom 45-60 minutters koking før den er helt myk. Når den er kokt, heller en av vannet, har i smøret og bruker en stauke/stavmikser/mikser for å lage mos. Så smaker en til med salt og pepper.

Når man har kålrotstappe så trenger jeg nesten ikke poteter, men der er vi jo forskjellig, men 2-3 poteter pr person bør holde.

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *