Jeg fikk så lyst på fisk, og hadde sei i blokk, og den smaker jo godt selv om det ikke er som fersk sei selvfølgelig.
Til 2 personer:
20-300 g sei, har du fersk så bruk den, eller den fisken du har og liker
3 ss smør eller om man ikke tåler melkeprodukter bruker man melkefri margarin
Ca. 2 båter sitron
1 dl fløte eller plantebasert fløte
2 dl kraft av fisk eller som jeg brukte, kraft av rekeskall, det er bare himmelsk. Har du inge n kraft eller fiskefond, kan du bruke fiskebuljong, men sjekk for gluten om du ikke tåler gluten.
1 ss maizena
Salt
Pepper
Eventuelt gressløk om du har eller du kan bruke litt vårløk
Grønnsaker du ønsker å bruke, jeg hadde gulrot og blomkål
Ha smør, fløte, kraft, sitron og maizena i en panne og kok opp, smak til med salt og pepper og eventuelt mer sitron.
Del fisken i biter og ha den i en ildfast form, og hell sausen over. Skrell og del grønnsakene og ha det i formen, og sett midt i ovnen på 200 grader. Steik til fisken og grønnsakene er ferdig, mellom 15-20 minutter.
Del gjerne med venner og kjente.
Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram er randistole
#fisk #enkelt #godt #Middagstips #middag #morsmiddag #glutenfri #laktosefri #tradisjonsmat Hjemmelaget #matfrabunnen #fiskiform #torsk #sei #sitronsaus #Iovnen
Nam, hørtes godt ut 🙂
Tusen takk, sei er en fisk vi burde verdsette høyere