Pytt i panne med speilegg

Categories Blogg, Diverse retter, På sparebluss, Tips til restemiddag

Man putter i det man har, og så blir det middag. Jeg hadde for mye kokte poteter, og litt gulrot, og brukte litt kjøttdeig i, men man kan bruke rester av kjøtt, karbonader/kjøttkaker eller pølser.

3 ferdig kokte poteter

1/2 løk

1 gulrot ferdig kokt

1 stang med stangselleri

2 bunter ferdig kokt blomkål

erter

Litt paprika

Salt

Pepper, og så hadde jeg røykt paprika, spisskummen, litt koriander og chili, men dette er en smakssak.

1-2 Speilegg

Rens og steik løken. potetene og kjøttdeigen eller hva du ønsker å ha i.La potetene få litt farge. Bruk ferdig kokte  grønnsaker som er delt, la alt få bli varmt, ha på salt og pepper og ellers det krydderiene man selv ønsker å har. Ha eggene på steikepanne for seg selv, så man har speilegg til. Ha gjerne skive og ketchup til.

Del gjerne med venner og kjente.  

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *