Kalkunfilet med fløtegratinerte poteter og Kålsalat med appelsin og granatepler
Categories Alle oppskrifter, KalkunI går var naboen på besøk, og da må man jo ha noe godt til middag. Kalkunfilet er alltid godt, og tilbehøret er veldig viktig.
Jeg hadde kalkunfilet som bare skulle legges rett i ovnen i en ildfast form, og stod på 220 grader i 45 minutter, og deretter hvilte i rundt 15 minutter.
Så skar jeg den opp, og vips var den ferdig, det var litt kraft fra kalkunen, og den lagde jeg saus av.
Saus:
All kraften fra kalkunfileten
Like mye fløte eller laktosefrifløte/plantefløte
Salt
Pepper
Litt buljong
1 dråpe sukkerkulør
1 ss maizena
Jeg hadde alt i pannen og kokte opp under omrøring, så smakte jeg til med salt og pepper.
Jeg hadde en salat som passer helt perfekt til det høres gjerne merkelig ut, men det fungerer kjempebra sammen. Den består blant annet av rødkål, appelsin og granateple, du finner den HER.
Fløtegratinerte poteter hadde jeg etter da jeg hadde reinsdyr indrefilet HER, og HER finner du oppskriften på fløtegratinerte poteter
Jeg hadde noen asparges som måtte spises opp og en halv avokado og noen tomater til pynt.
Del gjerne innlegget med familie og venner
Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
#julesalat #julenssalat #salatmedrødkålappelsinoggranateple #Rødkålsalat #Uten #melk #glutenfritt #melkefritt #Kalkun #kalkunfilet #båtpoteter #Middag #middagstips #morsmiddag #hjemmelaget #matfrabunnen Søndagsmiddag #helgemat #fløtegratinertepoteter