Nesten alt som er litt søtt kan bli dessert, og siden jeg liker å ha desserten omtrent ferdig når gjestene kommer så kom jeg på denne krasjonen.
Oppskriften på den glutenfrie sjokoladekakerullen finner du HER
Kremen pisket jeg på forhånd, det hadde nok blitt mer lekkert om jeg hadde den i en sprøytepose og sprutet kremen på, men slik ble det ikke. Tåler man ikke melkeprodukter, kan man enten piske soyakrem eller man kan bruke spraykrem som bare er til å spraye på Klikk HER for å se
Bærene var oppskåret på forhånd så de var bare å legge på sammen med en liten kvast sitronmelisse.
Åå, den der har jeg sett på mange blogger nå, denne uka, og jeg har SÅÅ lyst på den 😀
Det der så jo veeeeeldig godt ut :))) Fin kveld til deg <3
Helt sikker på at det der var himmelsk godt 🙂
Kake med krem og friske bær blir aldri feil. Denne ser lekker og god ut 🙂
Åh, ikke nå igjen, jeg blir så fristet, sukk 🙂
Åh, nam. Den må prøves tenker jeg.
frodith: Ja jeg hadde vel et bilde på søndag også, men ser at andre også har laget tilsvarende. Slik blir det jo i denne blogg verden 🙂 Jeg elsker krem og bær, og sjokolade passer jo som hånd i hanske sammen med det.
annebe: Takk 🙂 I like så.
Anne Grethe/FotoSeljordslia: Takk det stemmer på en prikk den antagelsen ja, du må da være synsk 😉
margarites: Takk enig med deg ja.
Mariann Sæther Tokle: he he ja det frister meg også, og jeg er i grunnen ingen søtmons.:-)))
Anne Lise: Ja den var knallgod.
Heldige gjester som blir invitert til deg. Dette så helt nydelig ut.
Siv Svanem: Tusen takk det var veldig koselig av deg. Jeg er nå takknemlig jeg har gode venner som vil komme 🙂
Nam, nam 😍😍😍 Dette så supergodt ut 😍
Ønsker deg en kjempefin søndag ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Takk, ja den er nydelig kombinasjon. Ha en superfin dag både du og de fine pusekattene dine💕