Fantastisk god melkefri Soya Whip soya spraykrem

Categories Minus melkeprodukter
Det er ikke hver dag man opplever at man blir glad over å ha sendt en klage, men denne gangen kom det KUN noe positivt  ut av det. Dette er en historie om fantastisk god service. Og kanskje det henger sammen, god service for godt produkt? Jeg hadde kjøpt Soya Whip  for min datter kom på besøk og hun tåler ikke melkeprodukter. Jeg visste at dette var den beste kremen, men kunne ikke huske at den skulle være så vanskelig å få ut av boksen, for det var akkurat det som hendte, kremen NEKTET å forlate emballasken sin! Til slutt kastet jeg boksen. Men jeg ga meg ikke med det, jeg kjøpte en ny, og akkurat det samme skjedde. Da ble jeg så irritert at jeg sendte e-post til importøren. Jeg fikk et svært hyggelig og informativt svar med en gang, og jammen sendte han meg 4 nye bokser med det samme. Og nå som jeg vet hvordan jeg får herligheten ut av boksen, NYTER jeg den. Jeg har to lånte barn og de elsker denne kremen, de foretrekker den nesten før iskrem. 
Her kommer svaret på e-posten min:
“Hei Randi, og takk for at du tok kontakt med meg!
Det er desverre et kjent problem, men det finnes ingen alternative produkter på markedet, derfor velger vi å fortsette med dette produktet likevel. Til din info er vi kun importør av dette produktet, ikke produsent.

Problemet er at soyakrem blir veldig hard når den blir kald. Den samler seg da som en eneste hard klump i bunnen av sprayboksen. For å løse denne klumpen må mån riste boksen innmari kraftig og lenge til man kjenner at klumpen i bunnen fysisk løsner. Du vil kunne høre når det er en løs masse i boksen. Da må man riste enda mer for å får den i små biter. Så bør alt ristes mot tuppen av boksen, og den bør holdes nedover for å spraye ut kremen. Har gassen først unnviket boksen uten at krem var i tuppen er det ingen sjans å få ut resten. 

Det lønner seg å ta boksen ut av kjøleskapet minst 2 time før bruk, og ha den stående på en varm plass -da blir det mye lettere å få løsnet soyakremen i bunnen. 

Jeg vet det hele høres eventyrlig mekanisk og vanskelig ut, men det finnes som sagt ingen alternativer for folk med laktoseallergi, så vi velger å informere istedenfor å trekke produktet fra markedet. Hvis du sender meg adressen din, sender jeg deg gjerne 2-3 gratis eksemplarer. 

Jeg håper at dette er til hjelp, og at det fungerer bedre neste gang. 

Kremen er nemlig fantastisk god når man først har fått den ut av boksen!
Med vennlig hilsen, 


Daniel Bunzel
Produktsjef matvarer”
 P.S. Min erfaring er at det tar noe mindre enn to timer i romtemperatur før kremen er ‘sprutbar’. Men dette er selvfølgelig avhengig av hvor høy romtemperaturen er.

Matbloggtoppen

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *