Safransaus

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

Dette er min desidert yndling saus, mild men smakfull og nydelig farge, og jeg vil påstå at den passer til alt. Kjøtt, fisk, kylling. og denne sausen hever retten fra vanlig til festmat.

Med kylling HER Ørret HER

Ca.6 dl fløte (laktosefri om man ikke tåler laktose)

0,5 g safran (det er en veldig sterk farge, derfor trenger man svært lite). Gurkemeie kan også brukes for fargen sin del, men smaker ganske så annerledes.

Litt buljong (smak til, det er ikke mye som trengs. Kok fløten sammen med safranen, det tar ca. 20-30 minutter (den skal koke inn så den blir litt tykkere). Når sausen har kokt inn, smaker man den til med buljong.

Bilde tilhører Randi D. Støle

Bilde tilhører Randi D. Støle

#hjemmelaget #safran #saus #naturlig #glutenfri #lakstosefri #Middag #middagstisp #godt #enkelt #Fest #oppskrift #oppskrifter #morsmiddag #mat #matblogg #Bloggtopp #Enkelt

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg