// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
Hvorfor alt skal være gult i påsken vet jeg ikke noe om, men det er en herlig, frisk farge etter en lang vinter. Derfor ble det gul saus i dag, noe som kanskje kan gjøre det litt mer spennende for barna å spise fisk?
1-2 laksebiter pr. person Legg laksen i folie med litt smør i og ha den i steikeovnen i ca. 20-25 minutter på 200 grader. Eller man kan også legge den innpakkede laksen opp på potetene som koker.
For å lage påskegul saus trenger du til 4 personer:
Ca.6 dl fløte
0,5 g safran (det er en veldig sterk farge, derfor trenger man svært lite). Gurkemeie kan også brukes for fargen sin del, men smaker ganske så annerledes.
Litt buljong (smak til, det er ikke mye som trengs. Kok fløten sammen med safranen, det tar ca. 20-30 minutter (den skal koke inn så den blir litt tykkere). Når sausen har kokt inn, smaker man den til med buljong.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
Så helt herlig ut…
Det er veldig godt og smakfullt :-)I gode og onde dager!: