Fjerde og siste kurskveld

Fjerde og siste kurskveld

Da er 4 fantastisk lærerike kurskvelder over for både meg og kursdeltagerne. Nå er vi blitt godt kjent og er blitt en fin sosial gruppe som liker å snakke, og det snakkes om en tidsregning før kurs og en etter. Nå har de fått innsikt i en kreativ matverden og har fått en nysgjerrighet rundt maten som jeg ikke trodde jeg skulle klare å motivere til. Den ene kursdeltageren har til og med begynt å regne ut forskjellige næringsstoffer i maten, og blant annet funnet ut at det kun er 17g karbohydrater i knekkebrødene vi laget (for ikke å skremme bort noen, så dypt går vi ikke i kurset, dette er kun hans egen nysgjerrighet).  Men slikt er utrolig inspirerende for mitt videre arbeid. Det fine, slik som kurset ble til underveis, var at man kan lage mat som passer til den livsstilsforandring man ønsker. Kursdeltagerne snakker om videregående kurs.

Uansett hvilket kosthold og hvilken livsstil man følger, vil de aller fleste komme i en situasjon der man ønsker noe søtt, eller skal ha selskap der man vil servere noe søtt. Derfor var det viktig også å ta med dette på kurset, så denne gangen laget vi forskjellige søte fristelser som inneholder lite karbohydrater.

 Nøttegodteri


Kokoskuler


 
Eplekake

Men først spiste vi middag og da ble det servert kanelmarinert kyllingfilet med appelsinsaus, svinefilet med sennepsaus og laks med safransaus. Og denne gangen hadde vi søtpoteter som vi laget puré av og selvfølgelig en god salat til.

 

 

 

Til slutt må jeg få takke deltagerne for fire fantstisk inspirerende kurskvelder.

 

5 kommentarer

Siste innlegg