Wok med ytrefilet av svin

Categories Kjøttretter

Wok med ytrefilet av svin



4 personer

1 løk

1 hvitløk uten fedd (Chinahvitløk, som det heter), eller mer

1 stykke med ingefær

1 chili

Ca. ½ blomkål

Ca. ½ brokkoli

6 store tomater

Sukkererter

Salt

2 gulrøtter

4 ytrefileter av svin

Skjær opp løk, hvitløk, chili og ingefær i små biter. Del de øvrige grønnsakene og kjøttet i passe store biter. Tomatene deles i forholdsvis små biter.

Ha smør eller olje i en wokpanne eller en litt vid panne med teflonbelegg, og surr løk, hvitløk, chili og ingefær sammen. Ha så i gulrøtter, blomkål, brokkoli og svinefileten etter tur, og ha deretter i de hakkede tomatene så de blir “ihelkokt” og blir en slags ?saus?. Helt til slutt har man i de delte sukkerertene og smaker til med salt og eventuelt litt pepper. Server med ris eller spagetti.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *