Laks med safransaus

Laks med safransaus

1-2 laksebiter pr person (Som vanlig legger jeg laksen i folie med litt smør i og har de i steikeovnen i ca 20-25 minutter på 200 grader.)

For å lage safransaus trenger du:

1 ½ dl fløte pr person

Et krm med safran

Litt buljong (smak til, det skal ikke mye til)

Kok fløten sammen med safranen, det tar ca 20-30 minutter (den skal koke inn så den blir litt tykkere)

Så tar du i buljongen og sausen er ferdig.

Server med poteter/ris/pasta etter ønske.

Jeg wokket blomkål, sukkererter, søt paprika, brokkoli og squash.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg