Coleslaw er nokså likt italiensk salat, men inneholder ikke skinke og grønnsakene er mye grovere strimlet. Den kan brukes til middag, på hamburger, pitabrød og som pålegg. Det er billige ingredienser og veldig enkelt å lage. Jeg brukte foodprossesoren til å raspe grønnsakene, så salaten var ferdig på få minutter.
Denne fine skålen har jeg etter mine foreldre så den er nok fra 50-60 tallet en gang. Litt morsomt at mønsteret og stilen har dukket opp igjen.
1 stor gulerot
1 stykke kål
En snei selleri
1 ss sylteagurk (5-7 sneier)
1 pakke majones
Ønsker man å bruke naturell yoghurt for å få en friskere smak kan man det, da bruker man litt mindre majones.
1 ss av kraften fra sylteagurken
Man kan også ha i et eple eller to men det hadde jeg ikke denne gangen
Ca. 1/2 ss balsamicoeddik
Pepper
Salt
Skrell og rasp grønnsakene på et grovt rivjern eller foodprosessor, finhakk sylteagurker, og ha i majones og kraft fra sylteagurk og basamicoeddikken, salt og pepper. Bland alt godt sammen og smak om du ønsker mer salt og pepper
#Hjemmelaget #coleslaw #gullerot #kål #sellerirot #sylteagurk #basmicoeddik #majones #pålegg #middag #tilbehøre #middagstips #glutenfri #melkefri #laktosefri #meatfreemonday #mat #oppskrift #oppskrifter #matblogg #Blogg #bloggtoppen
Nam ! Har smakt men aldri laget selv.. takk for tips 🙂 Kos deg med kvelden <3
annebe: Takk og i like så 😀