Hjemmelaget coleslaw

Coleslaw er nokså likt italiensk salat, men inneholder ikke skinke og grønnsakene er mye grovere strimlet. Den kan brukes til middag, på  hamburger, pitabrød og som pålegg. Det er billige ingredienser og veldig enkelt å lage. Jeg brukte foodprossesoren til å raspe grønnsakene, så salaten var ferdig på få minutter.

Denne fine skålen har jeg etter mine foreldre så den er nok  fra 50-60 tallet en gang. Litt morsomt at mønsteret og stilen har dukket opp igjen.

1 stor gulerot

1 stykke kål

En snei selleri

1 ss sylteagurk (5-7 sneier)

1 pakke majones

Ønsker man å bruke naturell yoghurt for å få en friskere smak kan man det, da bruker man litt mindre majones.

1 ss av kraften fra sylteagurken

Man kan også ha i et eple eller to men det hadde jeg ikke denne gangen

Ca. 1/2 ss balsamicoeddik

Pepper

Salt

Skrell og rasp grønnsakene på et grovt rivjern eller foodprosessor, finhakk sylteagurker, og ha i majones og kraft fra sylteagurk og basamicoeddikken, salt og pepper. Bland alt godt sammen og smak om du ønsker mer salt og pepper

 

#Hjemmelaget  #coleslaw #gullerot #kål #sellerirot #sylteagurk #basmicoeddik #majones #pålegg #middag #tilbehøre #middagstips #glutenfri #melkefri #laktosefri #meatfreemonday #mat #oppskrift #oppskrifter #matblogg #Blogg #bloggtoppen

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg