Last Updated:

Kyllingklubber med honning og soyasaus og blomkålris

Categories I ovnen, Kyllingretter

Noe mat er bare så enkel å god at det er en sann fryd, og det er dette. Marinaden  bestående av to ingredienser, og det gjør at kyllingen blir spør og smakfull. Så her kan du imponere stort i påsken 

Jeg valgte å ha blomkålris og wokede grønnsaker, litt anderledes men vell verd å prøve, du blir nok positivt overasket! Baby Chick on Google Android 8.1

Kyllingklubber etter hvor mye man spiser,men regner man mellom 7-10 per person burde det være rikelig.

Til 1 person brukte jeg;

2 ss soyasaus (glutenfri for oss som ikke skal ha gluten)

2 ss honning

Ha begge deler i en panne og varm på svak varme til honningen er smeltet. Ha kyllingklubbene i en ildfast form og bruk pensel å smør de inn med sausen. Resten av sausen hadde jeg til middagen, det var utrolig godt. Steik den ildfaste formen  nederst i ovnen på  200 grader i rundt 20 minutter. Det kan være lurt å snu på kyllingklubbene en gang under steiking.

Er man god å planlegge vil jeg anbefale å legge kyllingklubbene i marinaden natten over slik at smaken får trekt enda bedre inn, men det er ikke et møst. De ble kanongod som de var.

Blomkålris finer du oppskrift på HER

#kylling #klubber #vinger #honning #soyasaus #Glutenfritt #melkefri #Laktosefri #enkelt #kjapt #Nydelig #godt #sunt #blomkål #blomkålris #ris #blogg #matblogg #middag #middagstips #Morsmiddag #bloggtopp #Mat #Påske #påskemat

 

6 kommentarer

6 thoughts on “Kyllingklubber med honning og soyasaus og blomkålris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *