hits

Kyllingklubber med honning og soyasaus og blomkålris

                                     

Noe mat er bare så enkel å god at det er en sann fryd, og det er dette. Marinaden  bestående av to ingredienser, og det gjør at kyllingen blir spør og smakfull. Så her kan du imponere stort i påsken 

Jeg valgte å ha blomkålris og wokede grønnsaker, litt anderledes men vell verd å prøve, du blir nok positivt overasket! Baby Chick on Google Android 8.1

Kyllingklubber etter hvor mye man spiser,men regner man mellom 7-10 per person burde det være rikelig.

Til 1 person brukte jeg;

2 ss soyasaus (glutenfri for oss som ikke skal ha gluten)

2 ss honning

Ha begge deler i en panne og varm på svak varme til honningen er smeltet. Ha kyllingklubbene i en ildfast form og bruk pensel å smør de inn med sausen. Resten av sausen hadde jeg til middagen, det var utrolig godt. Steik den ildfaste formen  nederst i ovnen på  200 grader i rundt 20 minutter. Det kan være lurt å snu på kyllingklubbene en gang under steiking.

Er man god å planlegge vil jeg anbefale å legge kyllingklubbene i marinaden natten over slik at smaken får trekt enda bedre inn, men det er ikke et møst. De ble kanongod som de var.

Blomkålris finer du oppskrift på HER

#kylling #klubber #vinger #honning #soyasaus #Glutenfritt #melkefri #Laktosefri #enkelt #kjapt #Nydelig #godt #sunt #blomkål #blomkålris #ris #blogg #matblogg #middag #middagstips #Morsmiddag #bloggtopp #Mat #Påske #påskemat

 

6 kommentarer

SIRI ALVÆR

22.03.2018 kl.21:03

Nam, nam!

morsmiddag

22.03.2018 kl.21:06

SIRI ALVÆR: :-D Virkelig godt altså, kan anbefales

frodith

23.03.2018 kl.05:25

Det så godt ut ja :-)

morsmiddag

23.03.2018 kl.09:26

frodith: Det ble overraskende godt til å være så superenkelt.

Svanhild

23.03.2018 kl.07:20

Skal prøve den oppskrifta i påsken 😉

morsmiddag

23.03.2018 kl.09:27

Svanhild: Så kjekt, masse lykke til, og riktig god påske til deg også. :-D

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen