Last Updated:

Veganmiddag med kidneybønner

Categories Veganmat

Det er utrolig mye enklere å lage veganmat når det bugner av fine, friske grønnsaker. Det ble supergodt, og enkelt å lage, noe det må være når man har begrenset med utstyr, så da blir det campingmat.

Til 2 personer:

1 boks kidneybønner

1 løk

3 fedd hvitløk (du kan ta både mer og mindre) Her er et innlegge om Hvitløk- naturens antibiotikum

Ca.1/2 rød chili, det varierer veldig på styrken på de(her tar du i så mye og lite du ønsker, eller du kan bruke tørket chili om du ikke har fersk) Og her om CHILI booster forbrenningen og maten

1 gul paprika

3-4 store tomater

Ca. 1 ss spisskumen

1/2 ss koriander

Ca. 1 ts paprika

Pepper

Salt

Jeg hadde en klatt med kokosyoghurt på toppen etter den var servert, det smakte nydelig, var både Skybert og jeg enige om 😋

Rens og del løk, chili og hvitløk å surr de med olje på pannen til de er møre. Del paprikaen og ha den i pannen. Del tomatene opp i biter og ha de på pannen, ha på krydder og salt og la den stå å putre i rundt 10 minutter, så alle smakene  får satt seg, og tomatene har halvveis blitt saus. Hell laken av bønnene og ha de i sammen med resten. Smak om du ønsker mere salt eller krydder. La det stå noen minutter så bønnene blir varme. Server gjerne med kokosyoghurt  om du ønsker det.

#Vegan #vegetar #Spis #bønner #Grønnsaker #frukt.no #billig #mat #Meat #free #monday #kjøttfri #mandag #sunt #Hjemmelaget #mat #fra #bunnen #Middag #middagstips #Glutenfri #Melkefri #Uten #Gluten #melk #miljøvenlig  #benytt #resursenne #Uten #tilsettinstoff

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *