Det er fredag og jeg måtte ha noe ekstra godt. Ønsker man ikke å bruke scampi så bytter man det ut med reker.
Ca. 150 g torsk eller den fisken du ønsker å bruke
Ca. 200 g Scampi eller reker
2 fedd hvitløk
Ca. 1 1/2 cm fersk ingefær eller bruk tørket om du ikke har det
Ca. 1/2 chili
Rundt 1 ss Curri paste ta gjerne i mer eller mindre
1 bunt asparges
Ca. brekkbønner
Rundt 1 lime
Koriander etter ønske, den tas på når maten er ferdig. Non liker ikke koriander og da kutter man det ut
Salt
pepper
Kokt ris
Sett risen på kok etter anvisning på pakken. Rens og del hvitløk, chili og ingefær, ha litt olje i panne og surr det noen minutter, ha på kokosmelk og Curri paste å la det koke i rundt 5 minutter. Smak til med lime, salt og pepper og eventuelt mer Curri paste. Ha i fisk i litt store biter og scampi, og la det stå et par minutter å kose seg til de er gjennomvarm. Ha på fersk koriander ved servering.
Del gjerne innlegget med venner og familie
#Fisk #sjømat #Scampi #vegetar #Kjøttfrimandag #Torsk#Kjøttfridag #thaigryte #ris ##eggefritt #melkefritt #glutenfritt #matfrabunnen #Hjemmelaget #middagstips #Middag #Morsmiddag