Tagliatelle med laks/ørret i fløtesaus med blåmuggost
Categories Alle oppskrifter, Fiskeretter, PastaJeg tåler i grunnen ikke så godt melkeprodukter og blåmuggost er på ingen måte optimalt, men når jeg først skeier ut, ja da gjør jeg det skikkelig 🤣. De var så nydelig at det var verd resten som kom etter på. Er du ikke glad i blåmuggost, da kan du bytte den ut med for eksempel parmesanost.
Til 2 personer:
Ca. 200 g Tagliatelle (glutenfri for oss som må ha det)
2 filetter av laks eller ørret (jeg bruker alltid ørret, den synes jeg er bedre smak på en laksen)
1 liten løk
2 fedd hvitløk (kan sløyfes)
1/2 beger sopp
3 dl fløte/laktosefrifløte
1 blåmuggost
Ca. 100 g erter gjerne frosne. Liker du ikke erter så bruker du en annen grønnsak.
Salt
Pepper
Gressløk om du har det
Sett på kok etter anvisning på pakken, og sil av vannet når den er ferdig kokt. Rens og del løk, hvitløk og sopp å surr i gryten, ha på fløten og osten og la det koke til osten er godt rørt ut i fløten. Del fisken i litt store biter, og ha i gryten sammen med erter, salt og pepper. Trekk videre til fisken er ferdig, det tar bare noen minutter. Ønsker du gressløk på, klipper man den over før servering.
Del gjerne innlegget med venner og familie
#Tagliatelle #fløtesausmedblåmuggost #fløtesaus #Laks #ørret ##fisk #Erter #sopp #Middag #middagstips ##blåmuggost #Matfrabunnen #Hjemmelaget #glutenfri #morsmiddag #enkelmiddag #raskmiddag #Nydeligmiddag
Jeg tror samboeren min ville likt denne retten godt 🙂
Så gøy da 🙂
Det ser lekkert ut🤩
Men blåmuggost liker jeg nok ikke 🤪
Lag deg en fin fredag 😊
Nei ikke for alle den smaken, men da kan du bruke parmesan eller annen ost. Lag den en nydelig helg 🤩