Tagliatelle med laks/ørret i fløtesaus med blåmuggost

Categories Alle oppskrifter, Fiskeretter, Pasta

Jeg tåler i grunnen ikke så godt melkeprodukter og blåmuggost er på ingen måte optimalt, men når jeg først skeier ut, ja da gjør jeg det skikkelig 🤣. De var så nydelig at det var verd resten som kom etter på. Er du ikke glad i blåmuggost, da kan du bytte den ut med for eksempel parmesanost.

 

 

Til 2 personer:

Ca. 200 g Tagliatelle (glutenfri for oss som må ha det)

2 filetter av laks eller ørret (jeg bruker alltid ørret, den synes jeg er bedre smak på en laksen)

1 liten løk

2 fedd hvitløk (kan sløyfes)

1/2 beger sopp

3 dl fløte/laktosefrifløte

1 blåmuggost

Ca. 100 g erter gjerne frosne. Liker du ikke erter så bruker du en annen grønnsak.

Salt

Pepper

Gressløk om du har det

Sett  på kok etter anvisning på pakken, og sil av vannet når den er ferdig kokt. Rens og del løk, hvitløk og sopp å surr i gryten, ha på fløten og osten og la det koke til osten er godt rørt ut i fløten. Del fisken i litt store biter, og ha i gryten sammen med erter, salt og pepper. Trekk videre til fisken er ferdig, det tar bare noen minutter. Ønsker du gressløk på, klipper man den over før servering.

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER.

#Tagliatelle #fløtesausmedblåmuggost #fløtesaus #Laks #ørret ##fisk  #Erter #sopp #Middag #middagstips ##blåmuggost #Matfrabunnen #Hjemmelaget #glutenfri #morsmiddag #enkelmiddag #raskmiddag #Nydeligmiddag

4 kommentarer

4 thoughts on “Tagliatelle med laks/ørret i fløtesaus med blåmuggost

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *