Kinakål har jeg ikke brukt på over 30 år eller mer, men nå skulle jeg forsøke meg på å lage Kimchi, og der skulle det være kinakål i. Men det stod at jeg bare skulle bruke det grønne på kinakålen, og ikke vet jeg hvorfor, men da må jeg jo bruke resten til noe. Og i dag var ikke fantasien på topp, så det ble enkelt og greit steikt ørret med wok.
Fisken steikte jeg med salt og pepper, noen minutter på hver side.
Wok med kinakål
Til wok kan man bruke hva som helst av grønnsaker, så bruk det du har, men jeg brukte:
1 stor gulrot
5-6 biter med det hvite på kinakålen
Litt rød paprika
Litt gul paprika
Noen bunter med brokkoli
2 vårløk
Ca. 2 ss med Teriyaki saus (glutenfri for min del)
Salt og pepper
Grønnsakene ble renset og delt i biter, og jeg begynte med de grønnsaken som trengte mest varme, og så Teriyaki saus og smakte til med bittelitt salt og pepper.
Man kan servere med litt rømme eller naturell kokosrømme. Kokos yoghurt kan mak kjøpe eller lage selv HER
Del gjerne innlegget med venner og familieLink til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
#Enkelt #godt #fisk #ørret #laks #wok #kimchi #rester #kinakål #Teriyaki #saus #kokosyoghurt #glutenfritt #melkefritt #uten #melk #gluten #mat #fra #bunnen #hjemmelaget #Sunt #middagstips #morsmiddag #middag