Last Updated:

Steikt ørret med wok med kinakål

Categories Fiskeretter, Wok og woksauser

Kinakål har jeg ikke brukt på over 30 år eller mer, men nå skulle jeg forsøke meg på å  lage Kimchi, og der skulle det være kinakål i. Men det stod at jeg bare skulle bruke det grønne på kinakålen, og ikke vet jeg hvorfor, men da må jeg jo bruke resten til noe. Og i dag var ikke fantasien på topp, så det ble enkelt og greit steikt ørret med wok.

Fisken steikte jeg med salt og pepper, noen minutter på hver side.

Wok med kinakål

Til wok kan man bruke hva som helst av grønnsaker, så bruk det du har, men jeg brukte:

1 stor gulrot

5-6 biter med det hvite på kinakålen

Litt rød paprika

Litt gul paprika

Noen bunter med brokkoli

2 vårløk

Ca. 2 ss med Teriyaki saus (glutenfri for min del)

Salt og pepper

Grønnsakene ble renset og delt i biter, og jeg begynte med de grønnsaken som trengte mest varme, og så Teriyaki saus og smakte til med bittelitt salt og pepper.

Man kan servere med litt rømme eller naturell kokosrømme. Kokos yoghurt kan mak kjøpe eller lage selv HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#Enkelt #godt #fisk #ørret #laks #wok #kimchi #rester #kinakål #Teriyaki #saus #kokosyoghurt #glutenfritt #melkefritt #uten #melk #gluten #mat #fra #bunnen #hjemmelaget #Sunt #middagstips #morsmiddag #middag

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *