Bønner i tomatsaus er nydelig godt, og jeg har tenkt lenge på at jeg skulle lage det til middag eller lunsj, men så har jeg funnet på noe annet i stede for. Dette er mat som nesten ikke trenger varme, så jeg satte det på vedovnen og vips så var det middag, for hvorfor ikke utnytte de resursene man har. Det er faktisk nokså god erfaring å ha med seg, om man noen gang skulle bli uten strøm i lagt tid. I 💚 it !
Jeg hadde en snabb julepølse, den tok jeg av skinnet og la i steikepannen sammen med noen små kokte poteter. Dette var ferdig på noen rundt 10 minutter.
Bønnene hadde jeg i en kjele for seg, og det var varmt på få minutter. Så til slutt satte jeg en liten steikepanne på ovnen med litt smør, og egge steike like fort som om jeg hadde brukt platen på komfyren. Og det smakte meg utmerket. Varmer/lager du mat på vedovnen?
💕
Del gjerne med venner og kjente.
Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram er randistole
#matutenstrøm #matlagingutenkomfyr #Middag #middagstips #Matfrabunnen #hjemmelaget #glutenfritt #melkefritt
Du er helt fantastisk og det ser godt ut som alltid👏👏
Det var nå veldig snilt, tusen takk 😘
Det er lurt – jeg har dessverre sånn peisinnsats-sak, så det går ikke her….. men om jeg hadde hatt en vanlig vedovn, så hadde jeg gjort det! Ser deilig ut! 🙂
Tusen takk snille deg. Jeg tok bort en slik peisinnsats, og erstattet den med en reintbrennende ovn, det priser jeg meg lykkelig for.
Ja, hvorfor ikke:) Sikkert deilig:)
Ja det er slik mat jeg av og til bare MÅ ha. Så det smakte fantastisk godt 🙂
Ja det er slik mat jeg av og til bare MÅ ha. Så det smakte fantastisk godt 🙂
Nam, nam 😍😍😍 Smart å bruke opp rester på den måten.
Ønsker deg en kjempefin torsdag ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Det er det 😊. Ha en fin dag du også 💕