Last Updated:

Spanske reker i hvitløk, chili og hvitvin

Categories Skalldyr

Den første dagen har gått med på å handle og finne oss til rette her nede. Har gått litt tur i nærområdet, og sett på masse fine blomster og kaktuser som vokser her nede. Jeg får lyst å så med en gang det blir så fint vær, men 14 dager er vel litt kort sesong så jeg får vente litt til.

På butikken i dag fant jeg disse nydelig Spanske store rekene, og de måtte bli åpningen på årets første campingferie. Det er kjempefint her nede, og jeg bor på et hotell med leiligheter så man kan lage mat. Det er nokså spartansk utstyrt, så jeg angret at jeg ikke tok med meg kjøkkenkniv og skjærebrett. Men når jeg har med hele reisekryddersettet så får det vel holde 😁.Dere skulle sett den grønnsaksavdelingen der nede, helt magisk. Jeg skal ta bilde en dag det ikke er så mye folk der.

Til 2 personer

Rundt 10-15 reker alt etter hvor mye du vil spandere på deg.

1/2 løk

2 fedd hvitløk eller mer HER kan du se alle helsefordelene det er med å spise hvitløk

1/2 løk

1/2 chili for denne var ikke av den norske sorten for å si det slik, denne smalt

1/2 paprika

1 gulrot

1 pakke brekkbønner om du får ferske

1/2 knutekål, for den var bare så nydelig der den lå på butikken

1 dl hvitvin Du kan bruke mere om du ønsker det.

Salt

Pepper

Skrell rekene og surr de i olje eller smør, ha litt vann på så de får koke kraft av de. De trenger bare noen minutter, så siler du av de.

Skrell å findel løk, hvitløk, og chili og fres det på pannen, ha på de andre grønnsakene som også er renset og delt i biter. Ha på kraften og vinnen. Når alt har fått litt varme, har man på rekene og lar de bli varme/kokt. Smak til med  salt og pepper. Server med ris eller du du ønsker til.

Vi ble gode og mette både Skybert og jeg.

Du må gjerne dele, og vil du følle bloggen så kan du trykke HER

 

 

#Reker #Spanske #Sydenmat #Camping #Middag #vegetar #middag #morsmiddag #midagstisps #Hjemmelaget #mat #fra #bunnen #Sjømat #hvitløk #Chili Glutenfri #melkefri

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *