Til 2 personer:
Ca. 500 g sellerirot
1 eple, gjerne et syrlig
1 løk
1/2 purreløk
1 god klatt smør til surring av løken, vil man hya vegansuppe, bruker man olje.
1 grønnsaksbuljong om man ønsker den vegan, eller så kan man bruke kyllingbuljong. Det ALLER beste er om man har kokt kraft HER
5 dl vann bruker man kraft kutter man ut vannet og kun bruker kraft.
1 1/2 dl fløte(laktosefri om man trenger det) eller plantebasert fløte om man ønsker vegansuppe.
Salt
Pepper
Rens og del sellerirot, løk, purreløk og eple, og surr de i smør/olje. Ha på vann og buljong eller kraft om du har, og lar det koke til det er mørt, bruk stavmikser å lag en glatt suppe, Ha i salt og pepper, og fløte, og smak til. Er supper for tykk, har man i litt mer fløte, er den for tynn kan man bruke litt maizena som man rører ut i litt fløte, har i suppen og gir den et oppkok under omrøring. Server gjerne suppen med brød, jeg hadde glutenfrie kjempegode scones til HER.
Jeg lagde glutenfrie scones siden jeg må ha det, oppskriften finner du HER
Del gjerne innlegget med venner og familie
Sellerisuppemedepler #sellerisuppe #supppe #enkelt #scones #glutenfriesconse #hjemmelaget #matfrabunnen #middagstisp #middag #lunsj #Morsmiddag
Dette kunne vært populært til gjester som kommer rekende en sommerkveld! 😀
Ja ikke sant, enkelt og veldig godt 😊
😀
😍