Stolpejakt på Arboretet og Botanisk hage / Milde

Categories Blogg, Ut på tur

 

Vi hadde en nydelig sommerdag i går, da springer vi Bergensere ut med en gang, for neste dag er det regn igjen, og i dag auser det ned her.

Det var noen kilometer å gå, og de som er merket er utenfor botanisk hage, noe som fikk oss til å surre litt rundt. Men hvem bryr seg med det en nydelig sommerdag.

Jeg gikk med Hanne Lise og vi var begge fornøyd med en god og lang tur i vakre omgivelser, og mye informasjon. Vi var enig om at det må ha vært en del naturfagtimer vi hadde gått glipp av på skolen, siden det var så mye vi ikke viste. Denne turen anbefaler jeg alle som kan å ta, det er gjerne langt å gå i et, men da deler man den opp, å tar heller det i flere omganger.

Ginkgo Baloba eller tempeltre er en velkjent naturlegemiddel som er blitt brukt i tusenvis av år i Kinesisk og Japansk medisin. Den kan  hjelper mot betedele, dårlig sirkulasjon, Tinius, motvirke demens, Parkinson, åreknuter, diabetes osv. Du kan lese om det HER og HER

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER.

#Stolpejakt #ArboretetogBotanishageMilde #Arboretet #milde #Botaniskhage #StolpejaktArboretet #Ut #tur #natur #trim #Morsmiddag

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *