Denne retten husker jeg Ingrid Espelid lagde på Fjernsynskjøkkenet, for dere som husker det. Jeg husker ikke om hun brukte sei, men ellers på denne måten. Jeg fikk denne gode retten av min gode nabo Ingrid, den er utrolig enkel, og veldig smakfull, og i grunnen nokså billig middag.
Til 2 personer
1 pakke fryst seiblokk eller om du har filet må du selvfølgelig bruke det.
1 purreløk
1 fedd hvitløk
1 pakke fløte/laktosefri eller plantebasert om man trenger det.
Salt
Pepper
Server gjerne med kokte poteter og gulrot eller det du ønsker å ha til.
Del purreløken og skyll den godt, del i biter, og rens og findel hvitløk og ha i formen. Fisken deles i biter og has opp på løken, så har man på salt og pepper, og heller fløten over.
Sett i steikeovnen på 200 grader, i rundt 20-25 minutter. Ingrid glemte den litt, og da ble den litt mye steikt, men nydelig god var den.
Del gjerne innlegget med venner og familie
#sei #seiiformmedpurreløkogfløte #Seiiform #billigmiddag #enkelt #billig #Billigmiddag #Glutenfritt #melkefritt #utenegg #Hjemmelaget #matfrabunnen #Middag #middagstisp #Morsmiddag #Hvaskalvihatilmiddag
Retten hørtes både lettvint og god ut! Fint med slikt naboskap der man lager middag til hverandre og kan slå av en god prat 🙂
Ikke sant💕
Nam!🤗🤩
Den der må jeg prøve når vi får båten på havet og får dratt på land fersk sei.🥰
He he ja det er vel gjerne lettere å kjøpre☺️💕
Seibiff var faktisk livretten min før jeg ble allergisk mot fisk 😍
Så kjempegodt ut 😍
Ønsker deg en superfin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Ifg ikke mye kjekt, men man får glede deg over alt det gode man tåler💕