Minstejenten er hjemme, og da blir det scampi. I dag laget jeg etter hennes oppskrift, veldig smakfullt og godt.

Til 2 personer

Ca 1/2 pakke scampi

1/2 løk

3 hvitløksfedd

1/2 chili

Olje eller smør til steiking

1 liten gulrot

2-3 bunter blomkål

1 stykke gresskar (det kan du sløyfe, jeg måtte bruke opp den jeg hadde)

1 beger kokosmelk

1 ss soyasaus (Glutenfri for min del)

1/2 ss sesamolje

Salt

Pepper

3 risnudler eller det det nudlene du liker og tåler

Korander og bladpersille, det trenger man ikke ha i, men jeg har så mye at det må brukes.

Rens og del løk, hvitløk og chili og surr i pannen. Ha  i kokosmelk, soyasaus og sesamolje, pepper, og salt. Rens og del grønnsakene og ha det i sausen, så det blir kokt. Ha så i scampien, og har du urter så har du i det, og smak til om den er passe etter din smak, jeg måtte ha i litt ekstra chili.

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER.

 

#scampi #wok #asiatiskwok #Middag #middagstips #glutenfritt #melkefritt #Nudler #Hjemmelaget #matfrabunnen

2 kommentarer

2 thoughts on “Scampi med nudler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *