Minstejenten er hjemme, og da blir det scampi. I dag laget jeg etter hennes oppskrift, veldig smakfullt og godt.
Til 2 personer
Ca 1/2 pakke scampi
1/2 løk
3 hvitløksfedd
1/2 chili
Olje eller smør til steiking
1 liten gulrot
2-3 bunter blomkål
1 stykke gresskar (det kan du sløyfe, jeg måtte bruke opp den jeg hadde)
1 beger kokosmelk
1 ss soyasaus (Glutenfri for min del)
1/2 ss sesamolje
Salt
Pepper
3 risnudler eller det det nudlene du liker og tåler
Korander og bladpersille, det trenger man ikke ha i, men jeg har så mye at det må brukes.
Rens og del løk, hvitløk og chili og surr i pannen. Ha i kokosmelk, soyasaus og sesamolje, pepper, og salt. Rens og del grønnsakene og ha det i sausen, så det blir kokt. Ha så i scampien, og har du urter så har du i det, og smak til om den er passe etter din smak, jeg måtte ha i litt ekstra chili.
Del gjerne innlegget med venner og familieLink til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram er randistole HER.
#scampi #wok #asiatiskwok #Middag #middagstips #glutenfritt #melkefritt #Nudler #Hjemmelaget #matfrabunnen
Nudler-retter er godt 🙂
Ja jeg elsker det, og det gjør min datter også.