Minstejenten er innom, og når jeg spør hva hun vil ha til middag, så er det “vet ikke”, “noe lett”, “noe godt og ellers i den duren. Da må mor bare dra frem hva som er favoritten hennes og begynne spørrekonkurransen, vil du ha det?, eller det? Det ble scampi mer risnudler som gikk ut med seieren.
1 pakke scampi som var renset
1 rødløk
5 hvitløksfedd
Smør eller olje til steiking
4 bunter blomkål
1/2 gulrot
1/2 paprika
1 lite stykke pastinakk
4 bunter brokkoli
3 reddiker
1 beger kokosmelk
4 ss fiskesaus
1 ss soyasaus
1 ts tørket chili
1/2 ts tørket ingefær
1 ts chilisaus (shiraza)
1/2 saften av lime
3 pakker risnudler
Rens og del løk og hvitløk og surr i smør eller olje i en panne. Rens og del de andre grønnsakene og ha de sammen med løken, og la de få 3-4 minutter med varme.
Ha så i kokosmelk, fiskesaus, soya saus og krydderne og la det få koke litt sammen. Sett risnudlene på kok etter pakkens anvisning.
Ha i scampi og la de få putre med til de er lett rosa, smak så til med lime og eventuelt mer krydder. Man kan velge å ha risen til, eller i pannen, Miriam ville blande, så det gjorde vi.
Del gjerne med venner og kjente.
Kos dere! 🙂 Godt med noe lett nå etter all den tunge julematen 🙂
Ja ikke sant, sjømat er alltid nydelig god og lett mat å spise. 🙂
Det både så og hørtes godt ut 🙂
Jeg måtte skryte litt høyt av meg selv da jeg spiste ja he he 😂
Nam, nam 😍 Dette så utrolig godt ut ja.
Ønsker deg en kjempefin fredag, og en kjempefin og god nyttårshelg ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Tusen hjertelig takk. Takk i like så, kos dere masse. ❤😊
Den må jeg prøve👍
Gleder meg å høre hva du synes.