Scampi med kokossaus og risnudler

Categories Alle oppskrifter, Skalldyr

Minstejenten er innom, og når jeg spør hva hun vil ha til middag, så er det “vet ikke”, “noe lett”, “noe godt og ellers i den duren. Da må mor bare dra frem hva som er favoritten hennes og begynne spørrekonkurransen, vil du ha det?, eller det?  Det ble scampi mer risnudler som gikk ut med seieren.

Dette bilde er det Miriam selv som har tatt.

1 pakke scampi som var renset

1 rødløk

5 hvitløksfedd

Smør eller olje til steiking

4 bunter blomkål

1/2 gulrot

1/2 paprika

1 lite stykke pastinakk

4 bunter brokkoli

3 reddiker

1 beger kokosmelk

4 ss fiskesaus

1 ss soyasaus

1 ts tørket chili

1/2 ts tørket ingefær

1 ts chilisaus (shiraza)

1/2 saften av lime

3 pakker risnudler

Rens og del løk og hvitløk og surr i smør eller olje i en panne. Rens og del de andre grønnsakene og ha de sammen med løken, og la de få 3-4 minutter med varme.

Ha så i kokosmelk, fiskesaus, soya saus og krydderne og la det få koke litt sammen. Sett risnudlene på kok etter pakkens anvisning.

Ha i scampi  og la de få putre med til de er lett rosa, smak så til med lime og eventuelt mer krydder. Man kan velge å ha risen til, eller i pannen, Miriam ville blande, så det gjorde vi.

 

 

Del gjerne med venner og kjente.

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole

#Asiatiskinspirertmat #Scampi #matfrabunnen #hjemmelaget #Middagstisp #Godt #enkelt #Middag #Hvaskaljeghatilmiddagidag #Morsmiddag #naturligglutenfri #glutenfri #melkefri #Eggefri #matprat

8 kommentarer

8 thoughts on “Scampi med kokossaus og risnudler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *