Salmalaks med tagliatelle og ramsløk

Categories Alle oppskrifter, Fiskeretter

Ramsløk sesongen er i gang, HURRA!  Det er ikke til å unngå å la seg friste til å fråtse litt med ramsløken, nå som den er helt nylaget og fersk.  Så det ble kokt Tagliatelle med ramsløk (Her finner du oppskrift på ramsløkolje HER), det hadde også passet veldig godt med ramsløkpasto, men det blir en annen dag. I dag fant jeg salmalaks på halv pris, og den har jeg til to middager, så det ble luksusmiddag på budsjett, det kan jeg like.

 

 

Til 2 personer

Tagliatelle  beregn mellom 100-150 g per person.

Kok etter anvisningen på pakken.

1 pakke salmalaks

Grønnsaker da tok jeg det jeg hadde, og det kan du også gjøre, og det var:

1 gulrot

4 reddiker

2 bunter brokkoli

3 asparges.

Ramsløk etter ønske, men jeg hadde 1 god spiseskje med knust ramsløk.

Ca. 1/2 dl olje

Salt

Pepper

Parmesan om man ønsker det.

Salmalaksen steikte jeg på hard varme til den var gylden og så snudde jeg den, hadde salt på begge sider. Da jeg hadde snudd den skrudde jeg av platen etter rundt 1/2 minutt, så fikk den ligge å kose seg på pannen til resten var ferdig.

Jeg renset og delte grønnsakene, wokket det i en panne til det var fortsatt sprø, men varme. Om man ikke orke å wokke kan man ha grønnsakene i sammen med pastaen. Sil vannet av pastaen, ha i olje, ramsløk, salt og pepper, og vend forsiktig. Ha i grønnsakene og bland også disse litt i oljen og ramsløken. Ha på en tallerken og legg den steikte laksen på, og ønsker man parmesan, så har man det på.

Bon Appétit !

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen middagstips på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#ramsløk #salmalaks #tagliatelle #Matfrabunnen #festmat #Matfrabunnen #hjemmelaget #middag #middagstips

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *