Jeg har masse salat, jeg har forsøkt å fått gidd bort store mengder, men det er liksom ikke noe man spiser kilovis av. Da er det bare å lage det til middag, jeg fant ville bringebær, og jeg hadde litt steikt bacon så det ble utgangspunktet. Så måtte jeg ha i noe som gjør at man blir mett, og hva er vel bedre en kikerter, og sopp gir en nydelig smak.
Jeg hadde isbergsalat og lollo rossosalat fra hagen
Bringebær fra hagen
1 sopp, men den var diger, så rundt 3 vanlig størrelse
En bit purreløk
Ca. 1 1/2 dl ferdig kokte kikerter
Ca. 2 sneier bacon (jeg hadde noen rester fra før)
Sopp, bacon og løk deles og surres på pannen og ha på kikerter så de blir lune. Salaten vaskes og deles og hell alt over salaten.
Jeg lagde en dressing av:
Majones
1 fedd hvitløk
Saft av lime
Skall av lime
Noen mynteblad
Litt salt
Pepper
Rens og findel hvitløken og ha den i sammen med majonesen, raspet limeskall og saften fra lime. Finhakk mynte og ha i litt salt og pepper og bland alt sammen.
Del gjerne innlegget med venner og familie
#salar #hjemmedyrketsalat #Villbringebær #Rester #Kikerter #Glutenfritt #melkefritt #Hjemmelaget #matfrabunnen #Middag #middagstisp #Morsmiddag #Hvaskalvihatilmiddag #hvaskaljeghatilmiddag #enkelt