Rydd i kjøleskap gryte med sopp, squash og bacon

Categories Alle oppskrifter, Grønnsaker, På sparebluss, Tapas

Man tar det man har og lager en nydelig middag, kan det bli bedre? En bit av den grønnsaken og en annen bit av en annen grønnsak, en kokt potet, sopp fra naboen som ikke spiser sopp, og bacon som har lagt litt for lenge i fryseren. Nam og atter nam, og så tilfredstillende å bruke opp all maten.

Jeg hadde i følgende:

1 kokt potet

1 liten løk

1 bit av en paprika

sopp

suash det var vel det eneste som far fersk he he

6 sneier bacon

Ca 1/2 vårløk

Salt

Pepper

Toscana krydder, dette fikk jeg av en venninne som skulle flytte. Det må jo brukes det også, men jeg er mer glad i å kryddre selv, men det smakte veldig godt.

Rens og del løken og surr den i pannen, rens de andre grønnsakene(ikke squash for den bør ikke varmebehandles så lenge, for den blir bløt og smakløs), og surr på pannen. Steik bacon, jeg liker når det er så steikt at de nesten er sort og knaser. Når alt var nesten ferdig steikt hadde jeg i oppdelt squash og vårløk, samt krydder og salt.

 

 

Del gjerne innlegget med familie og venner 😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#morsmiddag #rester #Restemiddag #spisoppmaten #Brukoppdetduharikjøleskapogfryser #hjemmelaget #Matfrabunnen #glutenfri #Glutenfritt #melkefritt #ryddikjøleskapetmiddag

 

10 kommentarer

10 thoughts on “Rydd i kjøleskap gryte med sopp, squash og bacon

  1. Fint med tips til hvordan lage seg middag av god restemat. Og samtidig å redusere matsvinn. Vinn-vinn! Er spent på hvilken ny rett du tryller frem i dag og deler med oss på bloggen din 🙂 God helg!

  2. Det er kjekt å få brukt opp rester 🙂 Jeg har aldri tenkt på at bacon og squash kan være godt sammen. Takk for tipset 😉

    1. Squash passer til alt, det er litt av grunnen til at jeg bare elsker den grønnsaken. Den er bare en av yndlingene mine. Du må prøve, det er bare SÅ godt, men ikke la den ligge for lenge på varmen.

      1. Har også blitt glad i squash, og bruker mer og mer. Hadde ikke tenkt på at den smaker mindre når den blir varmebeehandlet for lenge. 🙂 I morgen blir det squash til kalkunbacon! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *