Rocky Road

Categories Alle oppskrifter, Julekaker

Dette er superenkelt å lage melkefritt, glutenfritt og uten egg, og man kan kutte ut nøtter og ha i andre ting som knaser, som maiskjeks.  Også denne helt uten å måtte bruke ovnen, og det er en artig variant av godterier eller snop som jeg sier, som burde kunne slå an hos det fleste.

1 plate mørk kokesjokolade (glutenfri for min del) Man trenger ikke to forskjellige sjokoladeplater, men jeg måtte ta det jeg hadde for å ha nok.

1 plate lys melkesjokolade (glutenfri for min del) Man får gluten og melkefri sjokolade på helsekost forretninger, og fikk et tips om at coop hadde. 

1 håndfull valnøtter (man kan bruke peanøtter, mandler, pinjekjerner eller kutte de ut om man ikke tåler nøtter). Tåler man ikke nøtter kan man for eksempel ha i maiskjeks, det vil lage en sprø knasende effekt.

1/2 pose tørket tranebær

Marsmellow

PS: Man kan ha i hva man vil, som geletopper, peanøtter, pinjekjerner, mandler kakepynt, maiskjeks osv. 

Smelt sjokoladen på svak varme. Bruker du hele Marsmellow, så del de i fire, og ha de og alt annet i den smeltede sjokoladen, bland godt sammen. Hell det på et bakepapir eller lignede og pynt med Marsmellow, nøtter og tranebær før den stivner. sett det i kjøleskapet, og de er stivt på kort tid. Da er det bare å dele med kniv, og nyte herligheten!

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER.

4 kommentarer

4 thoughts on “Rocky Road

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *