Hjortebiff med ramsløksmør

Categories Blogg, Hjort, Kjøttretter

I går var Marte min eldste datter og jeg på turorientering i 6 timer, så da vi kom hjem var vi skikkelig sliten begge to. Jeg hadde tatt ut hjortebiffen, så den var lett å få satt på steik, men hvilke saus skulle vi ha til? Ingen av oss orket å tenke på det, men så kom jeg heldigvis på ramsløksmøret, og det var virkelig et perfekt valg til biffen. Jeg får si som Bjørg en tidligere nabo sier, det var nydelig og en halv 😊💖

Oppskrift på ramsløksmør finner du HER

Når jeg steiker biff så bruker jeg veldig varm panne med smør, og legger biffen i pannen. Den får fin steikeskorpe på begge sider, så lar jeg den ligge i pannen å kose seg, mens jeg lager til poteter og det andre jeg skal ha til (rundt 20 minutter). Så skrelte jeg poteter og satt de på kok, gjorde klar grønnsakene, og da alt det andre begynte å bli ferdig satte jeg biffen på steik igjen, samme fremgangsmåte som første gang, men denne gangen måtte de få ligge med svak varme litt siden det var litt tykke stykker kjøtt, og vi ikke klarte å vente med å spise. Kjøtte var så mørt at man knapt trengte kniv, det smeltet i munnen, helt magisk godt.

Som du nok ser hadde vi steikte tomater, brokkoli og blomkål til.

#hjortebiff #biff #ramsløk #ramsløkolje #ramsløksmør #glutenfri #melkefri #Enkelt #nydelig #Middagstips #middag #morsmiddag #mat #fra #bunnen #av #hjemmelaget

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *