Last Updated:

Pølser med egg, tomatbønner og hjertesalat

Categories Alle oppskrifter, Diverse retter, Pølseretter

Det er deilig sol men isende kald vind, men bare det er sol er jeg happy! Jeg var på tur med en venninne og da jeg kom hjem innså jeg at middag det hadde jeg ikke tenkt på. Da er gode råd å åpne kjøleskapet å se hva man har, og jo det var både pølse, egg og hjertesalat, men da måtte jeg jo ha tomatbønner til. Middagen var artig, rask og billig. Pølser er vel ikke det sunneste i verden, men resten er jo desto mer sunt. Dette er en enkel og grei middag eller lunsj i påsken.

For meg holdt det med to pølser (brukte vinerpølse) Man får kjøpt melkefrie pølser, heldigvis er nesten alle pølsene glutenfrie

2 egg

1/2 boks tomatbønner

2 blad med hjertesalat

Pølsene lagde jeg et kutt nesten langs hele pølsen, utenom endene.

Så brunet jeg det litt, snudde det, brukte en matpinnsett å utvide pølsene, og knakk et egg i hver.

Det fikk ligge på pannen til eggehviten var stivnet.

Tomatbønnene varmet jeg.

Vasket og tørket salatbladene, hadde i tomatbønner og la pølseeggene på toppen.

Jeg er på utkikk etter sponsorer og samarbeidspartnere. Ta gjerne kontakt 😊

Del gjerne med venner og kjente.

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole

Ene pølsen skar jeg litt for langt, men pytt sann, smaken er den samme!

#uten  #laktosefri #glutenfri #middagstips #Middag #morsmiddag #pølser  #Vegetar #billigmiddag  #enkel #godt #sunt #egg #påske #Hjemmalget #Matfrabunnen #pølsermedegg

4 kommentarer

4 thoughts on “Pølser med egg, tomatbønner og hjertesalat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *