Last Updated:

Pølsegryte på 1.2.3

Categories Alle oppskrifter, Pølseretter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du å ha ris til, setter du den på kok etter pakkens anvisning.

Til to personer

Er de noen av grønnsakene du ikke har eller liker, kutt de ut og erstatt gjerne med andre typer grønnsaker. Man kan også bruke frosne grønnsaker om man foretrekker det. 

1/2 løk

1/2 paprika

1 gulrot

Rundt 10 sopp, den kan sløyfes, noe jeg gjorde i dag.

250 g pølse jeg brukte grillpølser, ha mer eller mindre i. Bruk melkefri og glutenfrie pølser vi som trenger det.

Olje eller smør til steiking

3 dl vann

2 buljongterninger (sjekk for gluten om du som meg må unngå det)

2 ss tomatpuré

1 dl fløte/melk/plantebasert fløte (jeg brukte sistnevnte)

1 1/2 ss maizena

Pepper

En klype sukker om gryten er for syrlig.

Skrell og rens løk, paprika og guleroten og deles i tynne skiver, surr alt i pannen med olje eller smør. Del pølsene i biter og ha de i sammen med resten og la alt få surre i noen minutter. Ha på vann, tomatpuré og buljong, og bland maizenaen ut med fløte/melk/plantebasert fløte  og ha de i gryten, kok opp under omrøring. Smak til med pepper og eventuelt en klype sukker.

Velbekommen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del gjerne med venner og kjente.

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole

#pølsestroganoff #stroganoff #Middag #middagstips #glutenfritt #melkefritt #matfrabunnen #hjemmelaget #morsmiddag #enkelmat #kjappmat #Godmat #barnevennligmat

2 kommentarer

2 thoughts on “Pølsegryte på 1.2.3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *