Ønsker du å ha ris til, setter du den på kok etter pakkens anvisning.
Til to personer
Er de noen av grønnsakene du ikke har eller liker, kutt de ut og erstatt gjerne med andre typer grønnsaker. Man kan også bruke frosne grønnsaker om man foretrekker det.
1/2 løk
1/2 paprika
1 gulrot
Rundt 10 sopp, den kan sløyfes, noe jeg gjorde i dag.
250 g pølse jeg brukte grillpølser, ha mer eller mindre i. Bruk melkefri og glutenfrie pølser vi som trenger det.
Olje eller smør til steiking
3 dl vann
2 buljongterninger (sjekk for gluten om du som meg må unngå det)
2 ss tomatpuré
1 dl fløte/melk/plantebasert fløte (jeg brukte sistnevnte)
1 1/2 ss maizena
Pepper
En klype sukker om gryten er for syrlig.
Skrell og rens løk, paprika og guleroten og deles i tynne skiver, surr alt i pannen med olje eller smør. Del pølsene i biter og ha de i sammen med resten og la alt få surre i noen minutter. Ha på vann, tomatpuré og buljong, og bland maizenaen ut med fløte/melk/plantebasert fløte og ha de i gryten, kok opp under omrøring. Smak til med pepper og eventuelt en klype sukker.
Velbekommen!
Del gjerne med venner og kjente.
#pølsestroganoff #stroganoff #Middag #middagstips #glutenfritt #melkefritt #matfrabunnen #hjemmelaget #morsmiddag #enkelmat #kjappmat #Godmat #barnevennligmat
Det ser bare helt deilig ut


Så enkelt og så delikat laget til
Tusen takk snille deg