Tradisjonsmat fra 70 tallet, enkel billig og god mat på travle dager.
- Sett risen på kok etter anvisning fra pakken.
- Til to personer
- 1/2 løk
- 1/2 paprika
- 1 gulrot
- Rundt 10 sopp, den kan sløyfes, noe jeg gjorde i dag.
- . 250 g pølse jeg brukte grillpølser, ha mer eller mindre i. Bruk melkefri og glutenfrie pølser vi som trenger det.
- Olje eller smør til steiking
- 3 dl vann
- 2 buljongterninger (sjekk for gluten om du som meg må unngå det)
- 1 ss tomatpuré
- 1 dl fløte/melk/plantebasert fløte (jeg brukte sistnevnte)
- 1 1/2 ss maizena
- Pepper
- En klype sukker om gryten er for syrlig.
- Skrell og rens løk og paprika, guleroten skrelles og deles i tynne skiver, og alt surret i pannen med olje eller smør. Del pølsene i biter og ha de i sammen med resten og la alt få surre i noen minutter. Ha på vann, tomatpuré og buljong, og bland maizenaen ut med fløte/melk/plantebasert fløte og ha de i gryten, kok opp under omrøring. Smak til med pepper og eventuelt en klype sukker.
- Håper middagen smaker!
Del gjerne innlegget med venner og familie
#pølsestroganoff #stroganoff #Middag #middagstips #glutenfritt #melkefritt ¤matfrabunnen #hjemmelaget #morsmiddag
Nam det der ser så digg ut 😀
Takk 😊
Mmmm godt med stroganoff!
Lag deg en fin fin fredag 🙂
Tusen takk og i like så, det blir det for i dag får jeg se barnebarnet mitt igjen 😊