Pølsestroganoff kjapt og greit

Categories Pølseretter

Tradisjonsmat fra 70 tallet, enkel billig og god mat på travle dager.

  • Sett risen på kok etter anvisning fra pakken.
  • Til to personer
  • 1/2 løk
  • 1/2 paprika
  • 1 gulrot
  • Rundt 10 sopp, den kan sløyfes, noe jeg gjorde i dag.
  • . 250 g pølse jeg brukte grillpølser, ha mer eller mindre i. Bruk melkefri og glutenfrie pølser vi som trenger det.
  • Olje eller smør til steiking
  • 3 dl vann
  • 2 buljongterninger (sjekk for gluten om du som meg må unngå det)
  • 1 ss tomatpuré
  • 1 dl fløte/melk/plantebasert fløte (jeg brukte sistnevnte)
  • 1 1/2 ss maizena
  • Pepper
  • En klype sukker om gryten er for syrlig.
    • Skrell og rens løk og paprika, guleroten skrelles og deles i tynne skiver, og alt surret i pannen med olje eller smør. Del pølsene i biter og ha de i sammen med resten og la alt få surre i noen minutter. Ha på vann, tomatpuré og buljong, og bland maizenaen ut med fløte/melk/plantebasert fløte  og ha de i gryten, kok opp under omrøring. Smak til med pepper og eventuelt en klype sukker.

 

    Håper middagen smaker!

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#pølsestroganoff #stroganoff #Middag #middagstips #glutenfritt #melkefritt ¤matfrabunnen #hjemmelaget #morsmiddag

Matbloggtoppen

4 kommentarer

4 thoughts on “Pølsestroganoff kjapt og greit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *