Minstejenten Miriam sendte meg snap av middagen sin her en dag, å det så nydelig godt ut, så jeg måtte spørre hva det var. Jeg må innrømme at jeg ikke har hørt om det, men når jeg begynte å google fant jeg ut at jeg nok hadde vært innom det, men aldri laget det. Miriam hadde scampi til, og litt annet tilbehør, men det er jo det som er helt genialt med denne maten, det er at man tar det man liker selv. Dette smakte himmelsk etter min smak!

 

Jeg brukte til meg:

100 g salmalaks

Marinade:

1 ss soyaolje (glutenfri for min del)

1 ss fiskesaus

1/2 ts honning

1 båt limesaft

Sesamfrø

 

Ca. 1 dl edamame bønner

1/2 mango

1/2 avokado

Rikelig med granateple

gressløk, bruk den løken du liker og har

Ris Sushiris eller den risen du ønsker å bruke.

 

Bland marinaden og bland den godt sammen, ha i oppdelt laks og vend den godt. De er en fordel om den får ligge litt.

Kok 1 porsjons ris som du ønsker å bruke, eller andre sorter. Jeg brukte brun ris.

Rens og del  grønnsakene og legg de i hauer, bønnene hadde jeg i saltet kokende vann i et minutt før jeg silte av vannet. Ha den marinerte fisken sammen med ris og grønnsaker, ha gjerne resten av marinaden over, og soyasaus

 

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#salmalaks #Salma #Pokébowls #Hawai #Edamamebønner #mango #granatepler #Laks #brunris #Avocado #Middagstips #Middag #klubbmat #Lunsj #lunch #Hjemmelaget #matfrabunnen #glutenfri #melkefri #utenegg

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *