Plukkfisk med poteter, sellerirot og gulrot

Categories Alle oppskrifter, Blogg, Diverse retter, Fiskeretter, Tips til restemiddag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var en måle igjen av en rundt torsk, og den var på tide å bli spist, og jeg fikk så lyst på plukkfisk.

Til 1 person brukte jeg:

1 stykke tosk, men man bruker den fisken man har gjerne forskjellige sorter fisk som man har samlet opp.

3 små poteter

3 skiver sellerirot

1 gulrot

1 god klatt smør

Gjerne litt gressløk/vårløk/purreløk

Salt

Pepper

Rens og del grønnsakene og potetene i biter og kok de mør. Trekk fisken om du ikke har ferdig kokt fisk. Bruk en potetmorter eller eller en stavmikser å mos potetene med smør, smak til med salt og pepper og gjerne gressløk eller lignende. Ha i ferdig rensket fisk og bland sammen, og NYT. Server gjerne med flatbrød.

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#resterafisk #fisk #torsk #Plukkfisk #Tradisjonsmat #flatbrød #spisoppmaten #ikkekastrester #resteravfisk #hjemmelagetmat #hjemmelaget #matfrabunnen #glutenfritt #melkefritt

3 kommentarer

3 thoughts on “Plukkfisk med poteter, sellerirot og gulrot

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *