Plukkfisk med poteter, sellerirot og gulrot
Categories Alle oppskrifter, Blogg, Diverse retter, Fiskeretter, Tips til restemiddag
Det var en måle igjen av en rundt torsk, og den var på tide å bli spist, og jeg fikk så lyst på plukkfisk.
Til 1 person brukte jeg:
1 stykke tosk, men man bruker den fisken man har gjerne forskjellige sorter fisk som man har samlet opp.
3 små poteter
3 skiver sellerirot
1 gulrot
1 god klatt smør
Gjerne litt gressløk/vårløk/purreløk
Salt
Pepper
Rens og del grønnsakene og potetene i biter og kok de mør. Trekk fisken om du ikke har ferdig kokt fisk. Bruk en potetmorter eller eller en stavmikser å mos potetene med smør, smak til med salt og pepper og gjerne gressløk eller lignende. Ha i ferdig rensket fisk og bland sammen, og NYT. Server gjerne med flatbrød.
Del gjerne innlegget med venner og familieLink til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
#resterafisk #fisk #torsk #Plukkfisk #Tradisjonsmat #flatbrød #spisoppmaten #ikkekastrester #resteravfisk #hjemmelagetmat #hjemmelaget #matfrabunnen #glutenfritt #melkefritt
Så enkelt, og så lekkert 😊
Tusen takk snille deg 😘
😘