Enkel og god lørdagsmat!
Til 4 personer:
Ca. 400 g pasta gjerne skruer (glutenfri for oss som trenger det)
2 avokado
1 rød paprika
1/2 pakke ruccola
1 boks krepsehaler
1 boks reker, eller tilsvarende med reker du piller selv.
Lag en oljeblanding av:
5 ss peanøttolje,
2ss sesamolje
2ss soyasaus,
Ca. 1 ½ rød chili (den jeg brukte var heftig på smaken, så det kan være lurt å smake seg litt til)
3 fedd hvitløk
raspete skall av 1 lime
saften av 1 lime
Salt
Pepper
Til oljeblandingen, renser og finhakker hvitløk og chili og har de i en skål, rasp limen og skvis saften ut av den. Ha så i olje og soyaolje å smak til med salt og pepper.
Det gjør ikke noe at oljeblandingen er litt sterk, for den skal blandes med pastaen, og da blir den litt mildere. Kok pastaen etter anvisning på pakken, sil av vannet og ha i oljeblandingen med en gang, da får chilien litt varme. Rens og del paprika og avokado, og når pastaen er kald/lunken har man de i. Ha så i ruccula, reker og krepsehaler rett før servering.
Del gjerne innlegget med familie og venner
Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
#sjømatmiddag #pastasalatmedrekerogkrepsehaler #sjømat #Reker #spis #opp #maten #Krepsehaler #Middagstips #Mat #mors #middag #morsmiddag #Glutenfritt #melkefri #laktosefri #allergi #Vårløk #oppskrift #Gofisk #Blogg #matblogg #toppblogg #enkelt #sunt #godt #hjemmelaget #matfrabunnen #spis #opp #maten #Stressfri #sone