Panert torsk i airfryer med Hollandiassaus

Categories Alle oppskrifter, Fiskeretter

Fisk er viktig å få i seg, spesielt torsk som inneholder masse jod. Jeg prøvde meg på airfryeren igjen, de er jo veldig spennende å forsøke å se hvordan det virker. Vi hadde ikke paneringsmel, så jeg brukte maizena, og det fungerte ok, men det hadde vært bedre med paneringsmel. Etter å ha steikt den litt så jeg hat litt smør eller olje ville være lurt for å få den fine steikeskorpen, så det er nok lurt å gjøre fra begynnelsen av, men erfaring er viktig.

Fisk til 4 personer:

Mellom 150-200 g fisk pr. pers.

2 egg

Ca. 1 ts salt muligens litt mer

Pepper

Maizena jeg bare tømte en del i en skål, og fylte på etter hvert, jeg brukte litt lys maizenajevner i tillegg til den vanlige.PS: Har du paneringsmel så bruk de, men husk at den må være glutenfri om du som meg trenger det

Knekk eggene i en skål, og ha i salt og  i tillegg pepper om du vil, pisk alt godt sammen, og legg fisken i. Ha en skål med maizena/paneringsmel, og ta fisken fra eggeblandingen til maizenaen/penringmel, og du kan gjenta en gang til og du ønsker tykkere panering. Smørr bunnen i airfryerern med olje eller smør, og smør litt på oppsiden når du har lagt fisken i.

Forvarm aifryeren, og still den så på fisk, 200 grader og rundt 10 minutter, sjekk fisken etter rundt 7 minutter så den ikke blir tørr.

Hollandias saus finner du HER 

Vi hadde kokte hjemmedyrkede poteter,  gulrøtter og brokkoli til .

 

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#panert #tosk #fisk #sjømat #Hollandiassaus  #Glutenfri #laktosefri #middagstips #matfrabunnen #hjemmelaget #middag #fisktilmiddag  #hverdagsgleder

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *