Jeg hadde egg som måtte spises opp, og hva er vel enklere en å lage en pai av det man har.
Paideig:
Vanlig paideig finner du oppskrift på HER
Glutenfri paideig finner du HER
Fyll:
1 pakke bacon.
1 liten løk
1/2 paprika
Ca. 10 sopp
Litt frosne brekkbønner (kan sløyfes)
5 store eller 6 små egg
Salt
Pepper
Cayennepepper
Oregano
Koriander
Ønsker man ost på så tar man det på
Rens og del løken, del baconet og steik det. Del sopp og paprika, og ha det i pannen sammen med resten. Bland egg og krydder og pisk det godt sammen, ha den forsteikte paideigen ut av ovnen, ha i det fra steikepannen, og hell over eggeblandingen. Steik på 200 grader i rundt 20 minutter, eller til eggene er stivnet.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#pai #paimedbacon #paideig #Glutenfri #melkefri #Matfrabunnen #hjemmelaget #Middagstips #Middag #Morsmiddag #Lunsj #lunch #Klubbmat #Sunnmat
Pai er godt og fyllet i denne hørtes ekstra spennende ut! 🙂 Nyt kvelden 🙂
Tusen takk og i like så😍