Last Updated:

Pai med bacon og sopp

Categories Blogg

Jeg hadde egg som måtte spises opp, og hva er vel enklere en å lage en pai av det man har.

Paideig:

Vanlig paideig finner du oppskrift på HER

Glutenfri paideig finner du HER

Fyll:

1 pakke bacon.

1 liten løk

1/2 paprika

Ca. 10 sopp

Litt frosne brekkbønner (kan sløyfes)

5 store eller 6 små egg

Salt

Pepper

Cayennepepper

Oregano

Koriander

Ønsker man ost på så tar man det på

Rens og del løken, del baconet og steik det. Del sopp og paprika, og ha det i pannen sammen med resten. Bland egg og krydder og pisk det godt sammen, ha den forsteikte paideigen ut av ovnen, ha i det fra steikepannen, og hell over eggeblandingen. Steik på 200 grader i rundt 20 minutter, eller til eggene er stivnet.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#pai #paimedbacon #paideig #Glutenfri #melkefri #Matfrabunnen #hjemmelaget #Middagstips #Middag #Morsmiddag #Lunsj #lunch #Klubbmat #Sunnmat

2 kommentarer

2 thoughts on “Pai med bacon og sopp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *