Ørretkaker med gressløk

Categories Alle oppskrifter, Fiskeretter

Nå har det vært litt mye kjøttmat, så nå var det på tide med fiskemat. Ørret eller laksekaker er barnevennlig mat, som kan has på skive, i hamburgerbrød, pitabrød eller som meg med rotmos. Dette er mat som man lett lager mye av og har i fryseren for å ta opp på travle dager, og fortsatt ha en sunn og god middag.

Til 2 personer (rikelig synes jeg i alle fall)

2 stykker ørret eller laksefilet

1/2 liten løk

1/2 egg

1 ss potetmel

1 klype salt

Pepper

Gressløk etter ønske, kan byttes ut med vårløk, eller tørket gressløk

Skrell og findel løken, man finhakker fisken, eller som jeg gjorde, tok den i en foodprosessoren på stavmikseren. Ha i potetmel, salt, pepper og egg og bland godt sammen, hakk gressløken og ha i. Skulle deigen bli for fast, noe jeg i grunnen ikke tror, men da kan man ha i litt vann, blir den for tynn, kan man ha i litt mer potetmel.  Steik på pannen, la de ligge litt før du snur de, de er løs i konsistensen så skru heller ned varmen så de ikke blir brente. Snu når de begynner å bli fast. La de steike noen minutter til.

Servers slik det passer dere best.

 

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

 

#godt #Middagstips #middag #morsmiddag #glutenfri #laktosefrifri #enkelogkjappmiddag #lettålage #Ørretkaker #Hjemmelaget #matfrabunnenav #Laksekaker Fisk #fiskekaker  #lunsj  #matlei #vegetar #brukopprester #Restemat #spisoppmaten #Matprat

6 kommentarer

6 thoughts on “Ørretkaker med gressløk

  1. I dag er det jo fisketirsdag, så da passet dette perfekt! Ser veldig godt ut som alltid når du danderer og lager flotte bilder 🙂 Lag deg en fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *