Nå har det vært litt mye kjøttmat, så nå var det på tide med fiskemat. Ørret eller laksekaker er barnevennlig mat, som kan has på skive, i hamburgerbrød, pitabrød eller som meg med rotmos. Dette er mat som man lett lager mye av og har i fryseren for å ta opp på travle dager, og fortsatt ha en sunn og god middag.
Til 2 personer (rikelig synes jeg i alle fall)
2 stykker ørret eller laksefilet
1/2 liten løk
1/2 egg
1 ss potetmel
1 klype salt
Pepper
Gressløk etter ønske, kan byttes ut med vårløk, eller tørket gressløk
Skrell og findel løken, man finhakker fisken, eller som jeg gjorde, tok den i en foodprosessoren på stavmikseren. Ha i potetmel, salt, pepper og egg og bland godt sammen, hakk gressløken og ha i. Skulle deigen bli for fast, noe jeg i grunnen ikke tror, men da kan man ha i litt vann, blir den for tynn, kan man ha i litt mer potetmel. Steik på pannen, la de ligge litt før du snur de, de er løs i konsistensen så skru heller ned varmen så de ikke blir brente. Snu når de begynner å bli fast. La de steike noen minutter til.
Servers slik det passer dere best.
Del gjerne innlegget med venner og familie
#godt #Middagstips #middag #morsmiddag #glutenfri #laktosefrifri #enkelogkjappmiddag #lettålage #Ørretkaker #Hjemmelaget #matfrabunnenav #Laksekaker Fisk #fiskekaker #lunsj #matlei #vegetar #brukopprester #Restemat #spisoppmaten #Matprat
Ser lekkert ut 😋
Tusen takk Tilbud4.pdf
I dag er det jo fisketirsdag, så da passet dette perfekt! Ser veldig godt ut som alltid når du danderer og lager flotte bilder 🙂 Lag deg en fin kveld!
Ja det tenkte jeg ikke på. Tusen takk snille deg 🙂
Disse så delikate og lekre ut 😍
Ønsker deg en kjempefin onsdag ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Takk snille deg ❤😊 og i like så.