Nydelig tradisjonell steikt sei

Categories Alle oppskrifter, Fiskeretter

Det er så nydelig ute at jeg ikke har lyst å gå inn verken å lage mat eller noe annet. Når det er så fint ute som når da glemmer jeg alt annet og bare nikoser meg ute.

Dette ser ikke mye spenene ut, men godt er det, du hendelse, god tradisjonsmat rett og slett !I går tok jeg opp en pakke sei jeg hadde fått av min søster og svoger, og det var så pass mye i pakken at jeg hadde nok middag i dag også. Det er sikkert 10 år siden jeg spiste steikt sei, og dette var rett og slett himmelsk godt. Det er i grunnen veldig synd at sei ikke er populært lenger, for den er utroliggod når den er fersk.

Ikke mye å skrive oppskrift om i grunnen, men skriver noen ord om de er noen som ikke er så vant med denne maten.

De fleste har gjerne steikt løk til, men det er jeg ikke så glad, men det må du gjerne ha til.

Beregn rundt 150-200 g seifilet pr person

Kokte poteter må til, synes jeg.

Gulrot som er raspet og med limesaft på.

Ha smør i en panne, la det begynne å bli brunt før du har på fisken, strø på salt på begge sider av fisken og steik et par minutter på hver side.

Så enkelt gjør det.

 

 

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen middagstips på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#Matfrabunnen #hjemmelaget #morsmiddag #middagstips #fisk #sei #Tradisjonsmat #Glutenfritt #naturligglutenfritt #melkefritt #Rapetgulrøtter

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *