Det må være årevis siden jeg har laget Minestronesuppe, og fikk veldig lyst på det da jeg så noen som hadde lagt ut bilde. Jeg glemte å ha i Chorizo pølse, men glemte det bort, så da ble det vegan variant, og det kan ikke være så galt når jeg ikke savnet pølsen.
2 personer:
1/2 rød løk eller vanlig løk
2 båter hvitløk
1/2 purreløk
olje
1 gulrot
1 stykke sellerirot, det skal være stangselleri, men det liker jeg ikke så godt derfor aldri i hus heller.
1 boks knuste tomater
2 dl vann
1 grønnsaksbuljong (kan inneholde gluten, så sjekk om du trenger glutenfritt)
Oregano
Basilikum
2 laurbærblad
Salt
Pepper
1/2 boks bønner brune eller hvite. Jeg koker selv og har i fryseren.
Rundt 70 g pasta (glutenfrie for min del) Det finnes pasta uten egg, vanlig fullkornspasta er uten egg, men les på pakningen for å være sikker.
Parmesan om man ønsker å bruke det.
Sett pastaen på kok etter pakkens anvisning. Skrell og del løkene og surr i olje, ha på tomatene, buljong, vann og krydder og la det koke opp. Rens og del selleri og gulrot, og ha det i suppen, og la det få koke med. Bruker du bønner i boks, så sil av væsken som er i den, og ha bønnene i pannen. Smak til med salt og pepper og ha i pastaen som er ferdig kokt. Ønsker du å ha på parmesan så gjør man det, og vil man ha i Chorizo pølse så gjør man det, men da er den ikke vegan lenger 😄.
Har du lyst å være med å stemme frem matbloggen så kan du se HER
Del gjerne innlegget med familie og venner
Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
#Middag #middagstips #vegan #Minestronesuppe #Matfrabunnen #hjemmelaget Glutenfri #Middagstips #morsmiddag #melkefritt
Takk for dagens tips;)
Gleden er på min side 😉