Middag på 1.2.3 med pasta

Categories Alle oppskrifter, På sparebluss, Pasta, Veganmat, Vegetar mat

Jeg fikk så lyst på noe enkelt og godt, og hva er vel enklere en pasta. Jeg valgte å lage den vegetar i dag, for nå har jeg fråtset i så mye god mat, siden jeg har hatt besøk i mange uker. Så da ble det enkel vegetar middag, men selv om den er vegetar betyr det ikke at den er smakløs og kjedelig, NEI langt der i fra! Denne er virkelig full av smak og så enkel å tilberede, den er ferdig omtrent år pastaen er kokt. Jeg valgte å lage den helt vegansk, men så hadde jeg hatt litt for lite salt i, så jeg lot meg friste å ha på litt parmesanost. Noe som ikke er nødvendig, men velig godt!

Til 1 person:

Ca. 100 g pasta (glutenfri for min del)

1/2 liten løk

2 fedd hvitløk. Man kan bruke både mer eller midre

Litt chili, jeg brukte fersk med frø og da smalt den skikkelig. Har du ikke fersk chili kan du bruke tørket

Olje til surring

1 ss tomatpuré

1 dl fløte/melk/laktosefri eller som jeg brukte plantebasert fløte

Litt kokevann fra pastaen

1/2 ts paprika, jeg er veldig glad i den røykte så jeg brukte den

Salt

Pepper

Eventuelt parmesan om man ønsker det. Jeg hadde bare litt opp på etter jeg hadde hatt den på tallerken. Man kan også bruke plantebasert ost om man ønsker det.

Friske urter om du har, jeg hadde gressløk

Sett pastaen på etter anvisning på pakken. Rens og findel løk, hvitløk og chili og surr på middels varme, ha så på tomatpuréen og rør den godt inn, ha så på fløte/melk/plantebasert og ha i krydder og salt. La det få koke til pastaen er, da bruker man litt av kokevannet i sausen. Ha så pastaen i sausen og bland sammen, smak på pastaen om du trenger mer salt og krydder på. Ønsker du parmesan i eller på pastaen så tar du det i, men da er ikke pastaen melkefri lenger.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

 

#Pasta #vegan #vegetar #utenmelk #melkefri #glutenfri #Middag #middagstips #enkelmiddag #raskmiddag #nydeligmiddag #billigmiddag Matfrabunnen #hjemmelagetmiddag

2 kommentarer

2 thoughts on “Middag på 1.2.3 med pasta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *