Marte sin Asiatiske fiskegryte med nudler

Categories Alle oppskrifter, Fiskeretter

Da jeg var i Oslo hos min datter og familien,  laget hun  en deilig fiskegryte med asiatisk vri. Gryten var nydelig god, og enkel å lage, Marte er utrolig flink å finne på nye varianter av diverse matretter så jeg er veldig stolt av henne.

 

1 løk

1/2 liten kål

gulrot

1/2 pose frosne erter

Ca. 2 ss østerssaus (sjekk for gluten)

Ca. 4 ss soyasaus(glutenfri til oss som trenger det)

hvit pepper

Ca. 1 ts cayennepeppere

Salt

Ca. 300 g fisk eller mer.  Marte brukte halvparten ørret og halvparten torsk, men her er det bare å bruke det du har, gjerne rester av fisk.

2 beger kokosmelk

En god bukett thaibasilikum

6 vårløk

2 pakker risnudler

Rens og del grønnsakene, og ha de i en panne med olje eller smør, og surr de myke. Ha i kokosmelk, soyasaus, østerssaus og krydder og la det få koke noen minutter. Del fisken i litt store stykker og ha de i pannen, og la de få trekke med til resten er ferdig.

Sett på risnudler etter pakkens anvisning.

Rett før servering smaker man på gryten, og smaker til med suser eller krydder.

 

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER.

#fiskegryte #Gryte #asiatiskgryte #utenmelk #utengluten #utenegg #Hjemmelaget #matfrabunnenav #Asiatiskmat #Thaibasilikum #risnudler #nudler #Fisk #sjømat #tosk #ørret #laks #kokosmelk #middagstisp #enkeltålage #Kjappmiddag #Middag #Morsmiddag

2 kommentarer

2 thoughts on “Marte sin Asiatiske fiskegryte med nudler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *